Homepage  / Vedete străine

De ce trupa BTS ia o pauză de la carieră. Anunțul făcut de cei șapte membri ai grupului

De ce trupa BTS ia o pauză de la carieră. Anunțul făcut de cei șapte membri ai grupului
7

de Roxana Mirea,

Trupa k-pop BTS a anunțat că ia o pauză în carieră. Anunțul a fost făcut de cei șapte membri ai grupului cu ocazia împlinirii a nouă ani de la lansare. Membrii trupei sunt RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V și Jungkook, iar aceștia au explicat și de ce își doresc să ia o pauză.

Trupa k-pop BTS ia o pauză în carieră

Membrii trupei k-pop BTS – din care fac parte RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V și Jungkook – au anunțat, prin intermediul unui videoclip postat pe rețelele sociale marți, 14 iunie, că iau o pauză în carieră.

Fiecare dintre noi își va lua timp să se distreze și să experimenteze o mulțime de lucruri”, a spus Jungkook. „Promitem că ne vom întoarce într-o zi, chiar mai maturi decât suntem acum”.

În ciuda faptului că Suga a spus: „Intrăm într-o pauză acum„, un reprezentant al trupei a declarat pentru E! News: „Pentru a fi clar, nu sunt în pauză, ci își vor lua timp pentru a explora unele proiecte solo în acest moment și vor rămâne activi în diferite formate”.

Deși vedetele K-pop nu au precizat cât va dura această pauză în carieră, ele și-au exprimat dorința de a explora proiecte solo. „Întotdeauna am crezut că BTS este diferit de alte grupuri, dar problema cu K-pop și cu întregul sistem idol este că nu îți dau timp să te maturizezi. Trebuie să produci muzică neîncetat„, a declarat RM.

102.7 KIIS FM’s Jingle Ball 2019 – ShowIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Încercăm să ne găsim identitatea”

Cu toate acestea, decizia nu a fost una ușoară. „Nu ne putem abține să nu ne gândim la fanii noștri, indiferent de situație, vrem să fim genul de artiști care să fie amintiți de fani. Cred că acum începem să ne gândim la ce fel de artiști vrem fiecare dintre noi să fim”, a adăugat Jimin. „Cred că de aceea trecem printr-o perioadă dificilă acum, încercăm să ne găsim identitatea și acesta este un proces obositor și lung.”

BTS a început să se formeze în 2010, după ce Bang Si-hyuk, fondatorul Big Hit Entertainment, l-a recrutat pe RM, urmat de Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V și Jungkook, trupa debutând oficial în 2013. De atunci, artiștii au cunoscut un succes dinamic, inclusiv două nominalizări la premiile Grammy, șase hituri nr. 1 în topul Billboard Hot 100 și o armată de fani.

Nu cred că m-am gândit vreodată să nu fac parte din acest grup”, a declarat Jimin pentru Rolling Stone anul trecut. „Nu-mi pot imagina ce aș face pe cont propriu. Îmi place să cred că la sfârșit, când voi fi prea bătrân pentru a mai dansa, aș vrea doar să stau pe scenă cu ceilalți membri, să cânt și să mă implic cu fanii. Cred că și asta ar fi grozav. Așa că mi-ar plăcea să continui cât mai mult timp posibil.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton