Homepage  / Vedete străine

De ce Tori Spelling și Brian Austin Green nu și-au mai vorbit timp de 18 ani. „A fost ca și cum aș fi trecut printr-un divorț”

De ce Tori Spelling și Brian Austin Green nu și-au mai vorbit timp de 18 ani. „A fost ca și cum aș fi trecut printr-un divorț”
18

de Roxana Mirea,

Tori Spelling și Brian Austin Green, care au jucat împreună în „Beverly Hills, 90210”, au dezvăluit de ce nu și-au mai vorbit timp de 18 ani. Cei doi au fost iubiți pe micile ecrane și în viața reală, iar acum au vorbit despre ruptura dintre ei. 

De ce Tori Spelling și Brian Austin Green nu și-au vorbit timp de 18 ani 

Tori Spelling și Brian Austin Green au dezvăluit de ce nu și-au mai vorbit timp de 18 ani. Cei doi – care au fost iubiți pe ecran în „Beverly Hills, 90210” și au avut o relație în timpul filmărilor – au discutat despre despărțirea lor în timpul unui episod din podcastul „Oldish Podcast”. 

Îmi amintesc ultima noastră conversație și ultimul lucru pe care l-am spus unul altuia înainte de acești 18 ani. Plângeam”, și-a amintit Tori Spelling, în vârstă de 51 de ani. „Îmi amintesc că plângeam că vom pierde legătura pentru că eram atât de apropiați”. 

Ea a continuat să spună că sfârșitul serialului TV de succes în 2000 a fost „ca și cum aș fi trecut printr-un divorț”, deoarece ea „pierdea acel om cu care eram în fiecare zi”. În ciuda istoriei lor, Spelling și-a amintit că Green, în vârstă de 51 de ani, a „asigurat-o” că vor păstra legătura înainte de a sublinia rapid că ea nu și-a respectat partea ei din înțelegere, potrivit Page Six.

De ce Tori Spelling și Brian Austin Green nu și-au vorbit timp de 18 ani Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Îmi amintesc că am trecut pe la casa lui Vincent Young pentru a te vedea de mai multe ori după ce am terminat filmările și am încercat să mențin legătura. Dar a ajuns într-un punct în care pur și simplu nu am mai primit asta din partea ta”, a spus Green. 

Și apoi îmi amintesc că eram la petrecerea de lansare a DVD-ului ‘90210’ și tu erai căsătorită cu Dean [McDermott], iar eu eram cu Megan [Fox] când încă aveam o relație – voi ați ajuns acolo și nu m-ați salutat niciodată”, a adăugat el despre petrecerea care a avut loc în 2006. „Mi-a fost dor de voi și apoi ați dispărut.”  

Tori Spelling, imagini îngrijorătoare. Cum au surprins-o paparazzi la ieșirea din spitalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 18

Tori Spelling: „Nu am încetat niciodată să mă gândesc la tine”

La acea vreme, Spelling tocmai se căsătorise cu McDermott, de care a intentat divorț în martie 2024. Între timp, Green a început o relație cu Fox în 2004, înainte de a se căsători în 2010 și de a se despărți în 2021.  

Brian Austin Green i-a spus apoi lui Tori Spelling că el crede că ea „nu mai dorea să fie” prietena lui.  

Am simțit cu adevărat acest lucru”, a spus Green. „Am simțit că mi-am respectat jumătatea mea de înțelegere. Am încercat să te vizitez și v-am sunat. Când acest lucru nu a fost reciproc la un moment dat … renunți”.  

Spelling a fost de acord cu Green, spunând: „Ai dreptate!”

Actrița a dezvăluit, de asemenea, că un alt motiv pentru care s-au certat a fost din cauza persoanelor s-au cuplat după relația lor. Spelling a continuat să aibî o relație cu Young, care a jucat, de asemenea, unul dintre partenerii ei în serialul din anii ’90, iar Green a trecut mai departe cu Vanessa Marcil. 

„A fost o relație complicată”, își amintește ea despre relația cu Young. „Din partea mea, m-am pierdut din nou în acea relație, așa cum făcusem și anterior în relații. Acea relație nu a fost o relație bună pentru mine și spre final am fost implicată și lucrurile nu au fost bune.” 

Spelling a adăugat că, de asemenea, „s-a ferit” de Green pentru că el nu era „un fan al relației [ei]”. 

Procesul meu era diferit și mă feream de cei care se luptau cu adevărat pentru mine. Nu am încetat niciodată să mă gândesc la tine și nu am încetat niciodată să vreau să te contactez și să reiau legătura”, a continuat ea.  

În timpul conversației lor, ea a sugerat, de asemenea, că nu a fost o fană al relației lui cu Marcil, numind-o „frustrant de văzut”. În timpul relației lor, Marcil și Green i-au urat bun venit fiului lor Kassius în 2002.  

După divorțul de Fox, Green a continuat relația cu Sharna Burgess și și-a anunțat logodna în septembrie 2023.  

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton