Homepage  / Vedete străine

De ce tip de cancer ar suferi regele Charles al III-lea. Soția monarhului îl învinuiește pe Harry pentru declanșarea bolii

De ce tip de cancer ar suferi regele Charles al III-lea. Soția monarhului îl învinuiește pe Harry pentru declanșarea bolii
11

de Cristina Țapu,

Regele Charles al III-lea trece printr-o cumpănă serioasă. Actualul suveran al Marii Britanii a fost diagnosticat cu cancer în luna ianuarie și a început tratamentul necesar. Casa Regală a Marii Britanii nu a oferit informații oficiale despre tipul de cancer de care suferă fiul regretatei Elisabeta a II-a, însă o sursă din interiorul palatului a rupt tăcerea.

De ce tip de cancer ar suferi regele Charles al III-lea

Conform National Enquirer, regele Charles al III-lea suferă de cancer pancreatic, iar soția sa, Camilla, este de părere că boala s-a declanșat din cauza stresului prelungit cu care s-a confruntat Charles după ce mezinnul familiei, prințul Harry, a decis să părăsească Marea Britanie.

Regele Charles are cancerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Potrivit sursei menționate anterior, boala lui Charles a fost descoperită cu scurt timp înainte ca acesta să fie operat pentru prostata marită. Doctorii l-au sfătuit să-și anuleze angajamentele viitoare pe o perioadă nedeterminată pentru a fi tratat corespunzător, însă rămâne de văzut ce decizie va lua monarhul.

Deocamdată, Charles nu va face nicio apariție publică, iar alți membri seniori ai familiei regale sunt așteptați să preia o parte dintre îndatoriri în timp ce el urmează tratamentul. Charles, care are 75 de ani, își va continua „rolul constituțional de șef de stat”. 

Palatul Buckingham a subliniat că regele a ales să facă public diagnosticul pentru a-i ajuta pe cei care suferă de aceeași boală. Regele Charles are 75 de ani și a urcat pe tron anul trecut, după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

Cartea prințului Harry a generat controverse la Casa Regală a Marii Britanii

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rolul lor în Casa Regală a Marii Britanii în urmă cu aproximativ trei ani. Între timp, Harry și-a lansat biografia, o carte care a creat o adevărată controversă în cadrul familiei regale.

În filele ei, Harry și-a deschis sufletul și a vorbit despre altercațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu fratele său mai mare, William. Nu lipsesc confesiunile în care vorbește despre consumul său de alcool și substanțe interzise și despre perioada în care era considerat oaie neagră a familiei.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton