Homepage  / Vedete româneşti

De ce Teo Trandafir nu o suporta pe Narcisa Suciu. Artista a vrut explicații și a confruntat-o. „Mi-era clar că nu mă place”

De ce Teo Trandafir nu o suporta pe Narcisa Suciu. Artista a vrut explicații și a confruntat-o. „Mi-era clar că nu mă place”
10

de Roxana Mirea,

Teo Trandafir și Narcisa Suciu sunt prietene acum, însă a existat o perioadă în care se antipatizau. Narcisa Suciu vedea că Teo Trandafir nu o suportă, așa că s-a decis să o confrunte. Iată detalii neștiute despre legătura dintre artistă și prezentatoarea TV. 

Narcisa Suciu, despre relația cu Teo Trandafir 

Teo Trandafir și Narcisa Suciu se înțeleg bine acum, însă a existat o perioadă în care artista credea că prezentatoarea TV nu o suportă. Atunci, Narcisa Suciu a confruntat-o pe Teo Trandafir. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de 20 de ani, când Teo rezenta matinalul de la Antena 1. Cântăreața știa că vedeta TV nu o suportă, așa că s-a dus să-i spună că e perfect normal să nu o simpatizeze. Atunci, Teo Trandafir i-a spus că, de fapt, nu o înțelege. 

Prietenia a început într-o dimineață, la cabina de machiaj de la Antena 1, ea făcea matinalul (n. red.: cu Mircea Badea). Eu m-am dus nu știu pentru ce, nu pentru ea, pentru o altă emisiune. Și am intrat la machiaj și m-am gândit… Mă duc la ea, nu mă duc la ea… Mi-era foarte clar că nu mă place. Și i-am și văzut privirea în oglindă. Mă rog, mi-am dat seama că nu mi se pare, chiar nu mă place. Și m-am dus la ea și i-am zis „Eu știu că tu nu mă suporți, dar să știi că asta e ok”. Și ea a rămas foarte mirată și mi-a zis: „Nu că nu te suport, dar nu te plac pentru că nu te înțeleg”. I-am zis că și asta e ok. Și așa ne-am împrietenit!”, a dezvăluit Narcisa Suciu, pentru fanatik.ro. 

Narcisa-Suciu-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai_Kanal-D-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Narcisa Suciu nu și-a dorit să fie faimoasă 

Narcisa Suciu a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să fie faimoasă. Așadar, artista se bucură că în Finlanda nu o cunoaște toată lumea și că poate să aibă o viață normală și liniștită.  

„Eu n-am cântat niciodată ca să fiu un om cunoscut. Eu am cântat, pentru că am cântat de mică. Asta mi-a plăcut să fac. Pur și simplu, mă chemau oamenii să cânt în diverse locuri. Asta vine la pachet cu notorietatea, cu faptul că te cunoaște lumea… Că ajungi o persoană care trăiește în văzul lumii, aș zice persoană publică (n. red.: se ferește de termenul ”vedetă”). Nu a fost un scop în sine. Tocmai de asta mi-a fost foarte ușor să mă acomodez în Finlanda. Nu îmi doream celebritate neapărat.  

Atunci când se întâmplă să observ că sunt recunoscută de oameni, încerc să fiu cât se poate de normală. Îmi amintesc foarte bine cum e să fiu spectator sau telespectator. Și atunci mă gândesc la ce îmi place mie să văd la persoanele de la televizor și ce nu îmi place să văd. Cred că e foarte important să nu uiți cum e să fii spectator”, a mai spus Narcisa Suciu. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton