; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley si Gina Pistol

De ce Smiley și Gina Pistol au organizat în secret botezul fiicei lor: „Nu e stilul nostru să ne dăm în stambă” |EXCLUSIV

23 June 2021

Duminică, 20 iunie, Smiley și Gina Pistol au organizat în secret botezul fiicei lor, Josephine Ana. După ce au fost dați de gol de prietenii care au postat deja fotografii în mediul online, cei doi au confirmat pe rețelele de socializare evenimentul.

Smiley a fost cel care a postat primult două fotografii cu Gina, alături de care a dezvăluit când a avut loc creștinarea fiicei sale:

„Duminica aceasta pentru noi a fost cod rosu de iubire. ❤️ Am avut familia alaturi, prietenii si persoanele dragi pentru a o sarbatori cu totii pe cea mai iubita fiinta din viata nostra. Josephine, esti TOT!', a fost declarația emoționantă scrisă de Smiley în mediul online.

Și Gina Pistol a scris un mesaj însoțit de o fotografie de la botez:

„Duminica a fost o zi speciala pentru noi.Am avut alaturi familia si persoanele dragi.Am avut si vreme buna 😁 Va multumim pentru gandurile bune'.

 Vezi galeria foto >

De ce Smiley și Gina Pistol au organizat în secret botezul fiicei lor

Discreția este cuvântul care îi descrie pe Smiley și Gina Pistol atunci când vine vorba despre viața lor privată. La fel s-a întâmplat și în cazul fiicei lor. Cei doi nu doresc să posteze fotografii cu chipul micuței Josephine și încearcă să fie reținuți cu declarațiile oferite în spațiul public. Cu toate acestea, Smiley dezvăluia recent pentru TVMania că botezul fiicei sale nu va fi unul cu fast:

„Nu o să facem ceva fancy. Nu e stilul nostru să ne dăm în stambă. Plus că dacă ea nu participă la petrecere și nu o vede, mai bine ne păstrăm pentru când o să înțeleagă despre ce e vorba. De când a venit pe lume sunt mai norocos decât de obicei. Simt că m-a împlinit! E ceva ce nu am simțit niciodată cu nimeni', declara Smiley în exclusivitate pentru TVMania în urmă cu două săptămâni.

 Smiley și Gina Pistol au devenit părinți anul acesta pe data de 9 martie. 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare