; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce şi-a făcut Angelina un tatuaj nou?

06 April 2011

angelina jolie-are-un-nou-tatuajProaspătul tatuaj al actriţei Angelina Jolie, care reprezintă coordinatele geografice ale unui loc de pe hartă, este motiv de speculaţie în ziare: în timp ce unele susţin că indică locul de unde starul va adopta un nou copil, altele zic că-i un tribut adus partenerului Brad Pitt.

Angelina Jolie a făcut, zilele trecute, o vizită la graniţa dintre Tunisia şi Libia, într-o misiune umanitară, iar pozele făcute aici arată că actriţa are un nou tatuaj (al 14-lea de care se ştie) pe mâna stângă, în fapt un nou set de coordinate geografice sub cele deja existente, care indică locurile de  naştere ale copiilor ei.

Ce reprezintă acest tatuaj încă nu este clar: o parte a tabloidelor susţin că arată locul de naştere al unui copil pe care Angelina ar urma să-l adopte, şi anume Algeria. Altele susţin că coordonatele sunt, de fapt, ale Oklahomei, locul de naştere al lui Brad Pitt (47 de ani).

Cum nu există o poziţie oficială, toată lumea şi-a dat cu părerea. Apropiaţi ai actriţei susţin, citaţi de revista People', că Angelina nu va adopta un nou copil.

Daily Mail' notează că, după ce şi-a cărat copiii prin toată lumea, Angelina ar fi cedat presiunilor lui Brad de a se stabili într-un loc, Los Angeles. În schimb, ea a cerut un semn de angajare totală – tatuajul, care semnifică o familie unită'.

Weekendul trecut, în timp ce Angelina se pregătea să zboare în Libia, Brad Pitt avea însă îndeletniciri mult mai normale decât găsirea implicaţiilor psihologice ale tatuajelor consoartei: împreună cu patru din cei şase copii, actorul a fost la vizionarea filmului de animaţie Hop Ţop'.

Rupţi de foame, membrii clanului Jolie-Pitt au oprit apoi la un fast-food, unde Brad şi-a tratat copiii cu tot ce şi-au dorit aceştia.

Copiii au fost drăguţi, politicoşi şi timizi. Brad i-a ajutat să-şi comande tot ce-şi doresc, iar aceştia s-au asigurat că nu uită de bomboanele pentru fraţii gemeni rămaşi acasă.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare