Homepage  / Vedete româneşti

De ce și-a dat, de fapt, Flick demisia de la Radio Zu. Cuza l-a înlocuit. „A fost de neînțeles”

De ce și-a dat, de fapt, Flick demisia de la Radio Zu. Cuza l-a înlocuit. „A fost de neînțeles”

de Roxana Mirea,

Flick a anunțat, în septembrie, că își dă demisia de la Radio Zu. Cel care îi ține locul în momentul de față este Cuza de la Noaptea Târziu, fost concurent Asia Express. Recent, Flick a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță și a vorbit atât despre viața personală, cât și despre cea profesională. Flick a spus și de ce a luat decizia de a-și da demisia de la Radio Zu.

De ce și-a dat Flick demisia de la Radio Zu

Flick și-a anunțat retragerea de la Radio Zu printr-un mesaj scris pe pagina lui de Facebook, acum trei luni. După mai mulți ani de zile în care a lucrat la respectivul post de radio, Flick a decis să își dea demisia. În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, el a vorbit și despre această decizie. Flick a spus că are și alte proiecte, însă nu a oferit foarte multe detalii despre ele.

N-a fost o decizie gândită de mult timp. Am și alte proiecte. Nu pot vorbi despre ele. Cel puțin unul dintre aceste proiecte se cam bate cap în cap, nu zic de concurență. A face un lucru nu dă voie celuilalt. Am decis că trebuie să rup undeva pisica. Am făcut vreo 7 ani la Zu, a fost o perioadă benefică. A fost de neînțeles, pentru că omul are tendința să zică: ai program de gravidă și ești bine plătit. Nu e chiar așa. Asta nu e dovadă de prostie. Poate fi o dovadă de curaj”, a povestit Flick pe YouTube.

De asemenea, Flick a precizat că avea un salariu bun și că îi plăcea și colectivul. Totuși, el și-a dorit o schimbare pe plan profesional. Întrebat de Cătălin Măruță dacă relația de căsătorie cu Denisa a influențat decizia sa, el a spus că e posibil. O parte din proiectele viitoare o implică și pe soția sa, Denisa, așa că nu avea cum să continue cu job-ul de la Radio Zu, potrivit fanatik.ro.

Cuza i-a luat locul lui Flick

Cel care îi ține locul lui Flick este Cuza, fost concurent de la Asia Express – Drumul Împăraților. Acum îl puteți auzi pe membrul trupei „Noaptea Târziu”, de luni până vineri, și la Radio Zu. Cuza a spus că nu s-a gândit niciodată că ar putea „fi în cărți” pentru un proiect de radio și se bucură foarte mult pentru șansa care i-a fost oferită.

„Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el… mâncam (râde). M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite… Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău. Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat”, a spus Cuza, conform spynews.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton