; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce se operează Alex Velea?

11 February 2011

Cântăreţul tocmai a terminat videoclipul la cel mai recent single al său, One Shot'. Din păcate, chiar dacă filmările au decurs foarte bine, în perioda de montaj, Alex s-a accidentat suferind o ruptură de muşchi, urmând ca săptămâna viitoare să fie operat.

Scenariul videoclipului este plasat într-o lume cu un aer post-apocaliptic, în care omul se confundă cu maşina. Cu un montaj energic şi o cadenţă a imaginilor ce creşte tensiunea până în punctul culminant, clipul te duce cu gândul la un scurt metraj post-modernist.

Finalul este unul pozitiv, care confirmă ideea că lumea poate fi schimbată prin iubire şi prin muzică', este de părere Alex.

Piesa One Shot' va fi inclusă pe al doilea album al artistului, ce va fi lansat în prima jumătate a acestui an. Pe micul ecran, Alex Velea va putea fi văzut, începând cu 21 februarie, la Prima, în rol de jurat în emisiunea Miss fata de la ţară'.

Se spune că, după ce se însoară, bărbaţii se îngraşă. Nu e cazul şi lui Alex Velea. Deşi s-a căsătorit anul trecut cu iubita lui, Ana, cântăreţul este într-o formă de zile mari şi în noul lui videoclip, One Shot':


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare