Homepage  / Filme Online

De ce să nu ratați serialul turcesc „Șansa vieții mele” de pe Antena Play

De ce să nu ratați serialul turcesc „Șansa vieții mele” de pe Antena Play

de Anda Dincă,

Fanii serialelor turcești au ocazia să urmărească din 28 ianuarie pe Antena Play producția dramatică “Șansa vieții mele” (“Hayatımın Şansı”), care o are ca protagonistă pe talentata Sifanur Gül, protagonista din “Tânărul croitor” (“Terzi”), serialul de succes de la Netflix.

Producția “Șansa vieții mele” are 9 episoade și a fost difuzată de postul turcesc Fox între 2022-2023. Din distribuție, alături de Sifanur, mai fac parte, printre alții, Alican Yücesoy (Firat din “Secrete de familie”), Musa Uzunlar (“Fatmagül”, „A opta zi”), Erkan Avcı (“Groapa”), Ilker Kızmaz (“Iubire ascunsă”), micuța Hira Su Yıldız de 8 ani și Açelya Devrim Yılhan.

Producția spune povestea unei femei greu încercate de viață, Yonca Sidali (Sifanur Gül). Aceasta este o mamă singură care se luptă să-și crească fiica în vârstă de 5 ani, pe Sare (Hira Su Yildiz). Cele două duc un trai modest însă se au una pe cealaltă și asta le aduce fericire. Totul se schimbă atunci când tatăl lui Sare, Alpay (Ilker Kızmaz) apare în viața lor și o dă în judecată pe Yonca pentru custodie. Între timp aceasta este evacuată din casă și își pierde locul de muncă. Fără bani, fără adăpost și pe punctul de a-și pierde fiica, Yonca simte ca nu mai ajunge la linia de plutire. Într-o zi, un domn misterios, Turgay (Musa Uzunlar), îi face o propunere neașteptată, care implică mulți bani care ar putea să o scape de problemele financiare. Însă oferta este ca o sabie cu două tăișuri, căci Yonca află că Turgay este propriul ei tata, dar și că acesta face parte din mafie. Așa că nu este sigură dacă este dispusă să-și riște liniștea doar ca să îi poată oferi un trai mai bun fetiței ei. În timp ce încearcă să găsească soluții la toate situațiile grele care apar în calea ei Yonca se îndrăgostește de Rüzgâr (Alican Yücesoy).

Sifanur Gül, cea care îi dă viață personajului principal din “Șansa vieții mele”, este pe val de când a jucat în producția de la Netflix “Tânărul croitor”, în care face pereche cu Çağatay Ulusoy. Tânăra a absolvit Departamentul de Teatru DTCF al Universității din Ankara, iar în 2019 a debutat în actorie cu un rol în serialul “Sevdim Seni Bir Kere”. Anul trecut ea a obținut premiul pentru “Actrița cu cea mai bună ascensiune a anului” la gala “GQ Türkiye Men of The Year”.

Întrebată cum s-a simțit să joace un rol de mamă în “Șansa vieții mele”, deși în viața reală nu are copii, actrița în vârstă de 26 de ani le-a răspuns ziariștilor de la Fox: “Am reușit fără prea multe dificultăți să dau viață unei mame, poate m-a ajutat faptul că sunt o soră mai mare. Acum simt că o înțeleg mai bine pe mama, iar acest lucru este plăcut. În ceea ce mă privește încă nu m-am gândit dacă vreau să fiu mamă”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton