; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neatza platou nou

De ce să nu rataţi ediţia specială de Paşte a emisiunii „Neatza cu Razvan şi Dani”

05 April 2018

În zi de sărbătoare, cea mai energică echipă de matinali organizează o scenetă pentru cei care le vor fi alături din fața micilor ecrane.

Astfel, pe 9 aprilie, de la ora 8.00, platoul emisiunii ‘Neatza cu Razvan şi Dani' de la Antena 1 va lua forma unei scene de teatru, ce va găzdui o poveste amuzantă. Cei doi prezentatori vor avea rolurile principale, iar ceilalți membri din familia' show-ului se vor alătura și ei momentului special. Fără să dezvăluie prea mult din intrigă, prezentatoarea celor două emisiuni matinale, Elena Păun, a dezvăluit că Gianluca Vacchi își va face apariția la ‘Neatza', așa cum îl știți: tatuat, cu părul alb și un look inconfundabil'. Milionarul italian, devenit celebru în toată lumea pentru excentricitatea sa, va fi unul dintre personajele controversate ale scenetei din zi de sărbătoare, pregătită de matinali.

Distracția va continua alături de invitați speciali, printre aceştia numărându-se Jo, Roxana Nemeș, Jimmy Dub, Sonny Flame, DJ Sava și Carine. De asemenea, Clejanii vor încânta prin reprezentațiile lor pline de spontaneitate și energie. Jocurile, tradițiile și momentele speciale nu vor lipsi nici ele din ediția specială din a doua zi de Paște a matinalului.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare