Homepage  / Advertorial

De ce să alegi o clinică medicală privată pentru investigații imagistice

De ce să alegi o clinică medicală privată pentru investigații imagistice

de Redactia Tvmania

Un set de simptome poate fi atribuit mai multor afecțiuni, motiv pentru care pentru a putea stabili un diagnostic corect, medicul are nevoie de investigații amănunțite, cum sunt examenele RMN, ecografiile, tomografiile și nu numai. Din cauza numărului mare de cereri, spitalele și clinicile publice sunt nevoite să realizeze liste de așteptare interminabile, ceea ce pentru un pacient care se confruntă cu o situație de urgență reprezintă un risc ce nu poate fi asumat. Dacă vrei să faci un RMN în Bucuresti, fă o programare online la Clinica Eminescu 100 și scapă de termenele de așteptare foarte lungi!

Timp de așteptare scurt

Toate serviciile disponibile la o clinică privată sunt oferite pe bază de programare prealabilă, ceea ce înseamnă că pacienții beneficiază de o bună organizare, în timp ce urgențele sunt prioritizate. Alegând această soluție ai șansa să prinzi un loc pentru investigația dorită chiar în aceeași zi, în așa fel încât să eficientizezi și să urgentezi implementarea planului de tratament necesar. 

Profesionalism deplin

Datorită faptului că numărul de pacienți pe zi este limitat, personalul poate prelua imediat fiecare solicitare și cerință din partea celor programați, astfel încât totul să decurgă în condiții optime, fără decalaje și lipsă de comunicare. Un mediu organizat inspiră profesionalism și încredere pacientului, făcându-l să se simtă în siguranță, lucru ce ajută la creșterea moralului, factor necesar în orice plan de tratament. 

Personal pregătit și empatic

De la medici, la asistente, întreg cadrul medical este pregătit în direcția procedurilor pe care urmează să le efectueze. RMN-ul ajută la depistarea unor afecțiuni severe, veste ce trebuie comunicată cu mult tact și empatie pentru a nu crea un context neplăcut pentru pacient. Pe lângă faptul că vei fi tratat cu mare grijă și înțelegere pe tot parcursul investigațiilor, vei beneficia și de intervenție imediată acolo unde este cazul, astfel încât să ai siguranța că vei trece cu ușurință peste orice problemă. 

Comunicare eficientă între departamente

Din considerente de eficiență și siguranță, este de preferat să efectuezi toate investigațiile suplimentare în aceeași clinică în care beneficiezi și de tratament. Pe lângă faptul că nu vei mai fi nevoit să alergi printre instituții pentru a colecta toate datele de care medicul tău are nevoie, ai parte și de o colaborare eficientă între departamente, ceea ce va scurta semnificativ timpul de așteptare dintre momentul primului consult și cel al stabilirii diagnosticului. Asta înseamnă că în cazul unei situații de urgență vei putea începe tratamentul chiar în aceeași zi astfel încât să crești șansele de vindecare și să eviți riscurile asociate întârzierilor cauzate de un protocol îngreunat.

Prețuri accesibile pentru orice pacient

Chiar dacă poate părea că este mai costisitor să apelezi la servicii medicale private, în final îți vei da seama că această alegere este avantajoasă și din punct de vedere financiar datorită faptului că vei scuti multe drumuri și diferite costuri suplimentare pentru investigații suplimentare din cauza lipsei de comunicare dintre medici, ori pe tratamente mai complexe din cauza faptului că afecțiunea s-a agravat în perioada în care te aflai pe lista de așteptare pentru RMN-ul inițial care, efectuat la timp, te-ar fi ajutat să treci mai ușor peste orice problemă. 

Atunci când este vorba de sănătatea ta, fiecare zi de așteptare contează, motiv pentru care este recomandat să te orientezi către servicii medicale prompte și sigure care să te ajute să obții un diagnostic și să începi planul de tratament necesar cât mai curând. Programează-te pentru RMN sau alte investigații la Eminescu 100 și uită de birocrație, liste de așteptare și cozi interminabile!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton