Homepage  / Vedete străine

De ce s-au despărțit Sıla Türkoğlu și Alp Navruz. Ce s-a aflat despre relația actriței din „O dragoste”

De ce s-au despărțit Sıla Türkoğlu și Alp Navruz. Ce s-a aflat despre relația actriței din „O dragoste”
12

de Anda Dincă,

Sıla Türkoğlu („Moștenirea”, „Jurământul”, „O dragoste”) și Alp Navruz („Agenția de talente și sentimente”, „Ține-mă de mână!”, „Îngeri tăcuţi”) s-au despărțit după câteva luni de relație la sfârșitul lui 2023. Iar între timp s-au aflat și motivele.

Conform sabah.com.tr, cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare de ceva vreme și nu s-ar mai fi înțeles din cauza unor „dezarcorduri”, asta după ce tabloidele îi declaraseară anul trecut „cuplul verii”. După atâtea speculații, Alp a confirmat ruptura dintre el și Sıla, subliniind că aceasta nu s-a produs din cauza unei infidelități.

„Da, ne-am despărțit. Nu a fost implicat niciun terț. Nu au nimic de-a face cu asta. Aș prefera să nu discutăm astfel de chestiuni private, dar da, e adevărat, s-a terminat”, a spus el, citat de ntv.com.tr.

sila-turkoglu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Înainte să fie cu Sıla, Alp a avut o relație cu o altă turcoaică cunoscută, Ayça Ayşin Turan, pe care a cunoscut-o la filmările serialului „Ada Masalı” („Povestea de pe insulă”). Si de Ayça, Alp s-a despărțit destul de rapid, după aproape un an de relație. La rândul ei, Sıla s-a mai iubit și cu Doğukan Güngör, de care s-a îndrăgostit pe platourile serialului “Kızılcık Şerbeti” (“Serbet de afine”) și cu Halil Ibrahim Ceyhan, partenerul ei din “Moștenirea”.

În ce mai pot fi văzuți Sıla și Alp la turci

Cea mai recentă producție a Sılei (24 de ani) este “Kızılcık Şerbeti”. Lansat în 2022 la Show TV, serialul a ajuns în prezent la sezonul al doilea, însă, conform presei din Turcia, Sıla nu ar mai vrea să continue acest proiect pentru încă un sezon deoarece își dorește o altă direcție în carieră. Alp (34 de ani) a început 2024 în forță cu un nou proiect tv.

Noul său serial, „Senden Önce” („Înaintea ta”), a avut premiera la Kanal D Turcia pe 13 februarie. Producția spune povestea lui Hakan (Alp), proprietarul uneia dintre cele mai importante companii de construcții din țară. Proaspăt căsătorit cu Merve (Sinem Ünsal) el începe să aibă probleme cu aceasta.

La câteva luni de la nunta lor, Merve nu mai este femeia pe care a cunoscut-o și de care s-a îndrăgostit. Exact în această perioadă tumultoasă protagonistul o întâlnește pe Sahra (Nilperi Şahinkaya). Cu cât soția lui este mai îndepărtată și mai indiferentă, cu atât Sahra este mai interesată și mai insistentă, iar el nu stie pe cine să aleagă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton