Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce s-au despărțit Lucian Viziru și Catrinel Sandu. Adevărul a ieșit la iveală după 20 de ani

De ce s-au despărțit Lucian Viziru și Catrinel Sandu. Adevărul a ieșit la iveală după 20 de ani
7

de Andra Stana,

Acum 20 de ani, Lucian Viziru și Catrinel Sandu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Actorul a spus adevărul despre fosta lui relație și motivele despărțirii lor.

Relația dintre Lucian Viziru și Catrinel Sandu a durat cinci ani. În momentul despărțirii lor, au apărut detalii neașteptate despre cei doi. S-a zvonit chiar că și-au spus „Adio” după ce unul dintre ei a „călcat strâmb”.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, Lucian Viziru a vorbit cu subiect și predicat despre relația sa cu Catrinel Sandu. Actorul a mărturisit că fosta iubită a dat vina pe el pentru despărțire. Cu toate acestea, lucrurile ar sta, de fapt, diferit.

La vremea respectivă, Catrinel l-a acuzat că ar fi înşelat-o cu o prietenă, dar acum Lucian Viziru a lăsat să se înțeleagă că și fosta iubită a călcat strâmb.

lucian-viziru-catrinel-sanduIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă… doamna fosta Sandu, deși ne-am tras-o amândoi și la propriu, și la figurat. Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea cuminte. Am fost împreună vreo 5 ani. Am avut tot timpul din lume să facem prostii”, a povestit Lucian Viziru în cadrul emisiunii „La Măruță”, potrivit Cancan.

@video.clipuri1 #lucianviziru #lamaruta #catalinmaruta #foryou #vidroclipuri1 #fy #2022 #romania #protvromania #protv ♬ sunet original – videoclipuri1

În prezent, Lucian Viziru este căsătorit și are un băiat.

Lucian Viziru, despre perioada în care juca în telenovele

La începutul anului, Lucian Viziru a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță de pe YouTube, unde a vorbit despre mai multe subiecte legate de viața lui.

Lucian Viziru era membru al trupei „Gaz pe foc” înainte să joace în telenovele. Chiar dacă apărea pe sticlă, el își dorea ceva mai mult. Visul lui era să devină actor, ca să ajungă pe covorul roșu și pe ecranul de la cinema.

Eram prezentator la „Poveștiri adevărate”, la Acasă TV, unde stăteam bine, aveam un program lejer, după care am zis să trec la nivelul următor. Oricum, aveam chestia asta în cap cu covorul roșu. Asta îmi doream și până la urmă se întâmplat dar așa am ajuns să joc”, a declarat Lucian Viziru la „Acasă la Măruță”.

Sursa foto: Instagram, Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton