; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris pratt anna faris

De ce s-au despărțit Chris Pratt și Anna Faris după 8 ani de căsnicie

09 August 2017

După ce, la sfârșitul săptămânii trecute, actorii Chris Pratt (38 de ani) și Anna Faris (40 de ani) și-au anunțat pe rețelele de socializare divorțul, luând pe toată lumea prin surprindere, au început să apară și posibilele explicații.

 

Imediat după aflarea veștii, mulți s-au grăbit să arunce vina pe actrița Jennifer Lawrence, care l-ar fi impresionat pe Pratt la filmările de anul trecut pentru „Passengers'. La momentul respectiv, Faris explica cât de rău i-au făcut zvonurile apărute în presa de scandal că ar fi înșelată.

Însă TMZ scrie că, de fapt, motivul despărțirii ar fi altul: Chris Pratt și Anna Faris ajunseseră să nu mai aibă aceleași planuri de viitor în plan personal.

În timp ce Anna își dorea ca familia să petreacă mai mult timp împreună și visa să rămână din nou însărcinată, Chris, care a început să fie în mare vogă la Hollywood, dorește să se concentreze asupra carierei sale în ascensiune. Actorul nu ar vrea să renunțe la viața sa profesională și nici nu își dorește încă un copil în viitorul apropiat.

Cei doi actori au un băiețel în vârstă de 5 ani împreună și, potrivit anunțului scris cu mare grijă, pe care l-au făcut cu privire la divorț, se pare că vor avea custodie comună asupra micuțului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare