; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Costume Institute Benefit celebrating the opening of Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In Between, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, New York, USA   01 May 2017

De ce s-au despărțit actorii Matt Smith și Lily James, după 5 ani de relație

04 December 2019

Matt Smith, cunoscut pentru roluriile din serialul „Doctor Who' și „The Crown' și partenera sa, actrița Lily James  au ales să se despartă după o relație care a durat 5 ani.

În ciuda faptului că reprezentanții celor doi nu au oferit încă nicio declarație oficială, tabloidele de peste ocean își susțin știrile printr-o multitudine de ipoteze. Prima și cea mai palpabila ar fi că cei doi nu au mai avut apariții publice de 4 luni.

Una din cele mai sensibile probleme ale lor a fost însă legată de viziunea diferită pe care au avut-o asupra căsătoriei și a copiilor, iar acesta ar fi una din principalele motive ale despărțirii.

Ambele vedete au fost anterior sincere în cadrul unor interviuri despre planurile lor de viitor, însă în timp ce Matt. 37 de ani, a spus în 2018 că se gândește destul de mult la copii, Lily a recunoscut că a trecut prin diferite faze legate de acest subiect și cel al căsătoriei.

Matt a spus pentru Desert Island Discs în 2018:

„Mă gândesc destul de mult la copii. Mulți dintre prietenii mei au copii și, îndrăznesc să spun, cred că aș fi un tată destul de bun. Fiecare zi dezvăluie ceva diferit. Dar copiii și familia sunt ceea ce aș pune pe primul loc. În esență, scopul tuturor este să procreăm'.

Deși Lily a fost deschisă cu privire la diferențele de opinie cu privire la starea sa civilă, recunoscând în ianuarie 2019: „Am trecut prin diferite faze de a dori și a nu dori să mă căsătoresc. Nu știu care mai este situația în momentul acesta. Ceea ce contează este relația și cum te simți unul față de celălalt.

Programul de muncă, principala cauză a despărțirii

Lily și Matt au fost surprinși zilele trecute în timpul unei ieșiri tensionate la restaurantul The Spaniards Inn din Hampstead, Londra, aceasta fiind prima lor ieșire publică în patru luni.

Tensiunile au crescut datorită volumului mare de muncă pe care ambii îl au și a unui disconfort din ce în ce mai mare în relațiile de prietenie strânse ale lui Matt cu partenerele sale din producțiile în care este implicat

„Lucrurile nu sunt bune între ei de ceva vreme și în urmă cu câteva luni au decis să termine definitiv relația', a spus o sursă marți pentru The Sun.

 „A fost dificil pentru că au mulți prieteni comuni, așa că sperăm că vor rămâne în relații civilizate. Dar, deocamdată, relația este încheiată în mod oficial', a mai precizat aceeași sursă. Adaugând că „relația a fost sub tensiune de ceva vreme și au existat nenumerate discuții despre programele lor, ceea ce însemnă perioade lungi de distanță'.

Zvonurile despărțirii au fost dezvoltate și după ce presa a speculat că Matt ar avea o relație destul de apropiată cu Claire Foy, alăruri de care a jucat în sezoanele 3 și 4 a serialului „The Crown', cei doi dând viață Prințului Philip și reginei Elisabeta a II-a. Însă Claire Foy a declarat în 2018 pentru publicația Vogue că îl vede pe Matt Smith „ ca pe un prieten'.

Foy este singură de când s-a despărțit de soțul său actor Stephen Campbell Moore, tatăl fiicei sale Ivy-Rose, în 2018.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare