; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1140 ruth wilson.imgcache.rev3dfc10c4a7536a06b1d1fc3178765a5b

De ce Ruth Wilson a părăsit distribuția serialului „The Affair” („Aventura”). Motivele sunt șocante

19 December 2019

A trecut mai bine de un an de când actrița Ruth Wilson a părăsit distribuția serialului „The Affair' („Aventura') . Constrânsă de contractul semnat aceasta nu a oferit niciodată publicității motivul real pentru care a plecat, deși juca rolul principal feminin. 

În timp ce plecarea sa a fost argumentată inițial de o lipsă de egalitate salarială, publicația The Hollywood Reporter a scris ieri că persoane din interior susțin că Wilson s-a opus filmării unora dintre scenele nud pe care a fost nevoită să le facă destul de des pentru producție, mai ales atunci când i s-a părut inutil să fie dezbrăcată. Deși Ruth știa că nuditatea va fi implicată atunci când a acceptat să joace în proiect, se spune că ar fi fost deranjată de „frecvența și natura anumitor scene nud', pe care le-a considerat că nu au scop pentru povestea redată.

Cea învinuită pentru decizia actriței este una dintre scenariste, Sarah Treem. Aceasta se pare că a recurs la presiuni pentru ca actrițele din distribuție să fie dezbrăcate din ce în e mai mult, ajungând să facă complimente ce nu își aveau locul precum: „arăți foarte bine' sau „hai acum că toată lumea te așteaptă', genul de lucruri pe care cei de pe platourile de filmare le percepeau extrem de nepotrivite. „Mediul a fost foarte toxic', a adăugat unul dintre martorii acestor discuții rămas anonim.

 Trem a negat acuzațile spunând că „și-a dedicat întreaga viață profesională să scrie și să vorbească despre problemele femeilor' și că motivul pentru care a creat The Affair a fost „să arate modul în care experiența feminină de viață este atât de diferită de cea masculină.

 

O altă problemă a fost modul în care au fost tratate scenele de sex în timpul filmărilor. În timp ce scenele de sex sunt filmate în mod obișnuit pe un platou închis, persoanele din interior spun că au existat „persoane care nu aveau nevoie să fie„ prezente sau monitoare care erau „la vedere' în timpul filmărolor scenelor intime.

 
Se presupune că Reiner ar fi arătat o imagine sexy a lui Ruth Wilson celorlalți și ar încercat să o convingă pe Dunham să o determine pe Wilson să-și „arate țâțele' în serial. Wilson a formulat o plângere adresată companiei Showtime, în februarie 2017, cu privire la presupusul comportament al lui Reiner, afirmând că compania permite un „mediu de lucru ostil'. Cu toate acestea, Showtime a afirmat că are „un mediu sigur pentru ca [actorii] să își facă cel mai bine jobul', a declarat un reprezentant Showtime.
 

După toate discuțiile Wilson nu s-a mai întors la filmări pentru sezonul 4 din The Affair, personajul ei fiind omorât într-o crimă violentă.

 

Serialul „The Affair' a redat povestea lui Noah Solloway (Dominic West) și a lui Alison Bailey (Ruth Wilson). Într-o zi de la începutul verii, Noah, bărbat însurat și tată devotat celor patru copii, o cunoaște pe Alison, o femeie căsătorită care plânge moartea recentă a copilului ei. De la prima privire schimbată, iubirea dintre ei e instantanee și reciprocă. Cei doi vor începe o relație adulterină care le va distruge căsniciile și va avea consecințe dramatice pentru fiecare din membrii familiilor lor…

Serialul „Aventura' a avut premiera în State, la Showtime, în 2014 și câștigat de-a lungul timpului trei Globuri de Aur:

  • pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar – Maura Tierney,
  • pentru cel mai bun serial și
  • pentru cea mai bună actriță – Ruth Wilson.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare