Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz este o mamă exigentă. Ce reguli respectă atunci când vine vorba despre cei doi copii: „Eu sunt polițistul rău”

Dana Rogoz este o mamă exigentă. Ce reguli respectă atunci când vine vorba despre cei doi copii: „Eu sunt polițistul rău”
13

de Cristina Țapu,

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir sunt părinții a doi copii, iar viața lor se împarte între proiectele pe care le au și timpul petrecut cu familia. Actrița a dezvăluit care sunt regulile pe care le are în vedere atunci când vine vorba despre cei doi copii ai .

Dana Rogoz este o mamă exigentă

Dana Rogoz a dezvăluit că ea și Radu încearcă să-și împartă în mod egal responsabilitățile pe care le au în ceea ce privește creșterea copiilor.

Atunci când sunt prea ocupați și au nevoie de ajutor, cei doi apelează la o bonă cu care colaborează de o bună perioadă de timp. Actrița a dezvăluit că ea este cea care impune reguli mai stricte copiilor, în timp ce soțul său, Radu, adoptă o atitudine mai permisivă.

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, vacanță în Zanzibar (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Eu seara joc, iar el preia copiii de la școală, de la grădiniță și stă cu ei seara până vin sau dacă el are de lucru, eu îmi aloc mai mult timp pentru copii. Ei sunt prioritatea și facem în așa fel încât pentru ei să ne împărțim. Eu sunt polițistul rău, iar Radu e cel mai permisiv. De fapt, și Radu are reguli și impune niște limite, doar că eu mă țin mai mult de ele, el cedează mai ușor și ei știu asta”, a dezvăluit Dana Rogoz, conform Spynews.ro.

Dana Rogoz a dezvăluit modul în care își ghidează educația copiilor și a subliniat importanța atenției acordate nevoilor acestora. Ea a explicat că este foarte precaută când vine vorba de satisfacerea cerințelor și dorințelor copiilor ei.

„E foarte lungă discuția și foarte complicată. Cred că există un bun-simț care mă ghidează, un instinct de mamă și de părinte și care mă ghidează, care îmi spune care sunt limitele sănătoase sau nevoile copiilor mei, cred că e foarte important să-i asculți și să vezi de ce au nevoie și există niște parametri pe care fiecare familie îi stabilește”, a subliniat vedeta.

Dana Rogoz a știut de la început că Radu va fi tatăl copiilor săi

În momentul în care s-au întâlnit, actrița avea doar 19 ani, în timp ce regizorul avea 37. Chiar dacă au fost criticati în mod aspru la început, Dana Rogoz afirmă că perspectiva publicului asupra relației lor s-a schimbat odată cu trecerea timpului, iar acum relația lor nu mai este atât de aspru judecată.

Dana Rogoz susține că, în trecut, relația lor a fost privită cu multe prejudecăți, inclusiv de către cei apropiați, care și-au pus semne de întrebare cu privire la aceasta.

Cu sinceritatea caracteristică, Dana Rogoz recunoaște că, dacă ar fi fost în locul altora, și ar fi privit situația cu scepticism. Cu toate acestea, actrița nu simte regret față de alegerile făcute, mai ales că, încă de la început, a avut convingerea că Radu va fi tatăl copiilor săi.

Sursă foto: Instagram Dana Rogoz

Citește și:


Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton