Homepage  / Vedete străine

De ce Prințul Harry refuză să o ducă pe Meghan Markle în Marea Britanie. „M-am simțit oribil. Mă simt oribil și acum”

De ce Prințul Harry refuză să o ducă pe Meghan Markle în Marea Britanie. „M-am simțit oribil. Mă simt oribil și acum”
15

de Roxana Mirea,

Prințul Harry a mai ajuns în Marea Britanie, țara lui natală, cu diverse ocazii. Totuși, Meghan Markle și copiii lor au rămas în Statele Unite ale Americii. Într-un interviu recent, Harry a dezvăluit de ce refuză să își aducă soția și copiii în Marea Britanie.  

De ce Prințul Harry nu o va aduce pe Meghan Markle în Marea Britanie 

Prințul Harry a vorbit despre lupta sa cu paparazzi și viața privată într-un nou documentar ITV, „Tabloid on Trial”. Prințul Harry vorbește deschis despre motivul pentru care nu se simte în siguranță dacă își aduce soția, pe Meghan Markle, sau copiii în Marea Britanie. 

Harry, în vârstă de 39 de ani, a acordat recent un interviu ca parte a documentarului ITV „Tabloids on Trial”, care detaliază diversele litigii dintre personalități publice de profil și tabloidele britanice, precum și încurcăturile juridice legate de presupusa ascultare a telefoanelor. Documentarul este parțial axat pe lupta juridică a lui Harry împotriva Mirror Group Newspapers [MGN]. Harry a ajuns la o înțelegere cu Mirror Group Newspapers în februarie, potrivit ET.

În timp ce discuta despre procesul său și multiplele sale apeluri publice pentru reformă și responsabilitate, Harry a declarat: „Încerc să fac dreptate pentru toată lumea. Aceasta este o situație de tipul David versus Goliat, [în care] David sunt reclamanții, iar Goliat este o vastă întreprindere media.”  

În timp ce Harry a declarat că s-a simțit „răsplătit” de victoria sa în instanță împotriva MGN de anul trecut, prințul a susținut că „pirateria telefonică are loc de mult timp [și] acum au ieșit la iveală foarte multe lucruri despre care oamenii și publicul britanic nu știau”. 

Să fie hărțuit de fotografi și paparazzi și urmărit de jurnaliștii tabloidelor a fost ceva cu care Harry a spus că s-a luptat dintotdeauna și a explicat: „Am simțit-o ca pe o hărțuire. M-am simțit oribil atunci. Mă simt oribil și acum. Este unul dintre motivele pentru care nu-mi voi aduce soția înapoi în această țară”.  

Prince Harry Tries Skeleton Bobsled – CanadaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Prințul Harry luptă în instanță cu tabloidele britanice 

Plecarea sa din Marea Britanie în Statele Unite – unde el și Meghan își cresc fiul de 5 ani, Archie, și fiica de 3 ani, Lilibet – a fost unul dintre motivele rupturii dintre el și familia regală. Cu toate acestea, Harry susține că lupta sa cu presa a fost cea care a tensionat și mai mult relațiile.  

Este clar acum pentru toată lumea că riscul de a se confrunta cu presa și riscul unor astfel de represalii din partea lor de a duce mai departe aceste afirmații – și este clar că nu este în interesul [familiei regale] să facă asta”, a spus Harry. „Dar, știți, este o întrebare la care este greu să răspund pentru că orice spun despre familia mea duce la un torent de abuzuri din partea presei… Am spus foarte clar că este ceva ce trebuie făcut. Ar fi frumos dacă, știți, am face-o ca o familie. Cred că, din nou, din punct de vedere al serviciului și atunci când ești într-un rol public, acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să le facem pentru binele general.” 

Cred că tot ce s-a întâmplat a arătat oamenilor care este adevărul. Pentru mine, misiunea continuă, dar are, da. Este, așa cum spuneți, o parte a unei rupturi.” 

Harry, împreună cu soția sa, Meghan Markle, s-au retras din funcțiile lor regale în 2020. Mai mult de patru ani mai târziu, această ruptură este vie, în special atunci când vine vorba de relația lui Harry, sau lipsa acesteia, cu fratele său, prințul William, despre care expertul regal Katie Nicholl a declarat în octombrie 2022 că nu a fost capabil să îl ierte pe Harry.   

Deși Harry a soluționat cazul său de piraterie telefonică cu Mirror Group Newspapers (o înțelegere care a inclus plata de către MGN a sumei de 505 000 de dolari), lupta sa este departe de a se fi încheiat. Harry și alți reclamanți urmează să se judece cu News Group Newspapers, editorul The Sun, în ianuarie 2025, în legătură cu acuzațiile de colectare ilegală de informații. În acest caz, Harry a fost criticat după ce un avocat al The Sun l-a acuzat că a distrus „în mod deliberat” mesajele pe care le-a schimbat cu autorul memoriilor sale din 2023, „Spare”.   

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton