; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce pleacă Daniela Crudu de la “Un show păcătos”?

05 May 2011

Simpatica brunetă nu va mai apărea de azi, 5 mai, la emisiunea Un show păcătos' prezentată de Dan Capatos, unde împarte rolul de asistentă cu Bianca Drăguşanu, dar nu din motive de ceartă.

Daniela va participa la un reality-show organizat de Antena 1 şi prezentat de Pepe. Tânăra este una dintre vedetele care va pleca pe Mediterană cu Vaporul iubrii' şi va încerca să-şi găsească jumătatea.

Daniela Crudu s-a integrat foarte bine în echipa lui Dan Capatos, de când a fost alungată de cei de la ‘Neatza cu Răzvan şi Dani', în luna ianuarie, în urma scandalului cu Leo de la Strehaia. Mai mult decât atât, bruneta se înţelege de minune cu Bianca Drăguşanu, cele două petrecându-şi timpul liber împreună. De altfel, ele sunt deja célèbre' pentru reportajele pe care le fac în diferite cluburi din Capitală, unde, de multe ori, i-au provocat pe bărbaţi să se dezbrace.

Pe Vaporul iubirii', Daniela Crudu încearcă să-şi găseacă un partener alături de alte vedete, printe ele numărându-se Connect-R şi modelul Rose Marie Florescu. După scandalul cu Leo de la Stehaia, presa tabloidă a vehiculat faptul că Daniela s-a împăcat cu mai vechiul ei iubit, poreclit de ziarele colorate Mucifer. Însă se pare că împăcarea celor doi nu a durat atât de mult.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare