; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce o invidiază Julia Roberts pe Sandra Bullock

12 September 2010

După ce a luat o pauză de la actorie şi s-a dedicat familiei, Julia Roberts (42 de ani) a ajuns invidioasă pe succesul colegei Sandra Bullock (46 de ani). Sau cel puţin asta scrie presa de peste Ocean.

.

Julia Roberts regretă cele două roluri pe care le-a refuzat şi care i-au adus un imens succes Sandrei

O dată cu lansarea „Mănâncă, roagă-te, iubeşte', cel mai recent film al Juliei Roberts şi prima comedie romantică (genul care a lansat-o) în care are rolul principal din 2001 încoace, a devenit evident că actriţa şi-a pierdut gloria de altădată.

Dacă pe vremuri ajungea la 20 de milioane de dolari pe film, Roberts s-a pierdut din 2006  în proiecte mediocre, care n-au mai adus lumea la cinema, iar acum regretă gloria de altădată.

Actriţa de 42 de ani n-a prea avut succes cu „Mănâncă, roagă-te, iubeşte': filmul a fost lansat deja în SUA, iar încasările la box-office au fost mult sub aşteptări, publicul preferând parodia cu vampiri „Vampires Suck' şi pelicula „Eroi de sacrificiu', de şi cu Sylvester Stallone.

Invidia e mare

„In Touch Weekly' scrie că Roberts – care se crede încă cea mai mare actriţă din lume – este foarte afectată de alegerile pe care le-a făcut şi că o invidiază la culme pe Sandra Bullock, a cărei carieră a înflorit în timp ce a ei a stagnat (deşi aceasta nu o duce prea bine la capitolul viaţă personală, după scandalul şi divorţul de Jesse James).

Julia ar regreta acum că a refuzat două roluri care i-au adus un succes uriaş Sandrei în ultimii doi ani: „Vrei să te însori cu mine?' şi „The Blind Side' (care i-a adus un Oscar Sandrei Bullock).

„Julia nu se poate abţine: simte că avea şansa de a juca în «The Blind Side» şi a refuzat rolul', a explicat o sursă apropiată pentru publicaţia amintită.

Iar în „Vrei să te însori cu mine?', Roberts a refuzat să apară din cauză că i s-a cerut să-şi scadă pretenţiile financiare şi nu a făcut-o, ulterior pelicula dovedindu-se un succes enorm de casă, Bullock primind o cotă parte uriaşă din încasări: în 2009, ea a câştigat 56 de milioane de dolari, în timp de Julia Roberts a adunat doar 20.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare