; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce nu vine veveriţa Alina azi la “Happy Hour”?

11 May 2011

Azi, 11 mai, veveriţa roşcată din band-ul lui Cătălin Măruţă, Alina Chinie, nu vine la emisiune pentru că are un eveniment foarte important. Are avanpremiera piesei de teatru Cameristele', în care joacă alături de Adela Popescu. Spectacolul se va ţine la La Scena'.

Am emoţii imense, presiunea este mare, mai ales că familia şi prietenii vor fi în sală şi nu m-au văzut niciodată în rol de actriţă', a zis Alina.

Jumătatea roşcată a trupei RedBlonde povesteşte că a repetat pentru această piesă timp de trei săptămâni aproape încontinuu, singurele pauze fiind cele dedicate emisiunii Happy Hour'.

Cu Adela Popescu şi Cătălina Mustaţă alături pe scenă, Alina spune că a avut multe de învăţat şi că a lucrat cu mare drag pentru acest proiect: Cu Adela (Claire) m-am înţeles foarte bine, nici nu avea cum să fie altfel. Suntem surori doar, nu? Este prima oară când lucrăm împreună şi faptul că este primul nostru proiect teatral jucat în afara facultăţii face ca legătura să devină şi mai specială. De la Cătălina Mustaţă (Doamna) am aflat numai lucruri interesante şi am învăţat multe, cum ar fi că nu e bine să mănânci în spaţiul de lucru sau că nu e bine să stai cu căciula pe cap pe scenă', a încheiat veveriţa de la Happy Hour'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare