; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce nu se căsătorește Virgil Ianțu după 15 ani de relație cu Roxana

De ce nu se căsătorește Virgil Ianțu după 15 ani de relație cu mama fiicei sale: „Preotul a zis..”

14 May 2021

Virgil Ianțu se bucură de o carieră impresionantă și de o familie împlinită. Prezentatorul are o relație de 15 ani cu Roxana, femeia care i-a oferit și o fiică, însă cei doi nu au ajuns nici până acum în fața altarului.

Chiar dacă nu vorbește des despre viața personală, Virgil Ianțu a ținut să lămurească publicul cu privire la acest aspect din viața lui. Prezentatorul emisiunii „Câștigă România', de la TVR 2, a dezvăluit că nu crede în iubirea cu acte, însă își dorește o cununie religioasă cu mama fiice sale, Yasmina. 

Virgil Ianțu (50 de ani) formează de mai bine de 15 ani un cuplu cu Roxana Alexandru. Virgil a mărturisit de-a lungul timpului că a cerut-o în căsătorie pe logodnica sa, Roxana, la scurt timp după ce s-a născut fiica lor, Jasmina. Însă cei doi nu consideră că actul semnat în fața Stării Civile este cel mai important pentru uniunea unui cuplu.

 Vezi galeria foto >

De ce nu se căsătorește Virgil Ianțu după 15 ani de relație

În schimb, omul de televizune și-ar dori să facă o cununie religioasă, însă a fost refuzat până acum de preoți, pe motiv că el și Roxana nu sunt căsătoriți legal.

„Ea știe, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani.

S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel, pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte', a spus Virgil Ianțu, într-un interviu pentru Life.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare