Homepage  / Vedete româneşti

De ce nu participă Sebastian Dobrincu la finala Survivor România 2023. „Vreau să-mi exprim regretul în mod public”

De ce nu participă Sebastian Dobrincu la finala Survivor România 2023. „Vreau să-mi exprim regretul în mod public”
8

de Roxana Mirea,

Sebastian Dobrincu a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2023. Acesta a fost nevoit să părăsească show-ul de la Pro TV după ce s-a accidentat. Recent, Sebastian Dobrincu a explicat de ce nu va participa la finala Survivor România 2023, din Republica Dominicană.

De ce nu participă Sebastian Dobrincu la finala Survivor România 2023

Sebastian Dobrincu, care este cunoscut pentru succesul lui în afaceri, a făcut parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023, însă a părăsit competiția la scurt timp din cauza unei accidentări. Un nou sezon Survivor România se termină diseară, 24 mai, la Pro TV, iar foștii concurenți merg să-i susțină pe finaliști, însă Sebastian Dobrincu și-a anunțat fanii că nu s-a putut deplasa în Republica Dominicană.

„Nu prea ne-am văzut pe aici, în ultima perioadă, pe nicăieri ce-i drept. Am însă un motiv foarte bine întemeiat. Am o perioadă foarte aglomerată cu munca. Abia îmi găsesc timp pentru mine și pentrtu oamenii apropiați, d-apoi să mai stau și pe telefon. Am trei anunțuri importante de comunicat:

1. Pentru fanii Survivor: săptămâna asta are loc marea finală, iar surpriza pentru concurenții rămași în competiție este că toți ceilalți foști concurenți din acest sezon vor merge în Dominicană, să-i susțină în finală. După cum intuiți, eu nu am reușit să fac deplasarea. Am avut niște lucruri imposibil de amânat. Vreau să-mi exprim regretul în mod public. Voi fi cu siguranță trup și suflet pentru colegii mei, toți, războinici, faimoși. Îi voi susține de acasă”, a spus Sebastian Dobrincu pe rețelele sociale, potrivit protv.ro.

sebastian-dobrincu-survivor-romania-2023-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cine sunt finaliștii Survivor România 2023

„2. Pentru fanii sportului și oamenii cu inimă mare, în general, pe 4 iunie la Cluj se organizează un cros caritabil, împreună cu fundația Metropolis. Vreau să vă invit public pe toți, să ne întâlnim în număr cât mai mare acolo și să alergăm cu un scop în plus, dincolo de cel egoist – al sănătății noastre, cu un scop caritabil.

3. Al treilea anunț și cel mai nișat de altfel. Pentru toți inginerii pasionați de machine learging, de deep learging – construim ceva fantastic, cu un potențial imens. Așa că, dacă vreți să lucrăm împreună dați-mi un mesaj și vă pun la curent. Acolo se duc toate orele mele din zi și din somn, și din noapte”, sunt celelalte două anunțurri făcute de Sebastian Dobrincu.

În Finala Survivor România 2023 de miercuri, 24 mai, intră Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Cei trei au intrat astfel în cea mai intensă cursă spre marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton