Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Mantea refuză să acorde o nouă șansă iubirii. Motivul pentru care prezentatoarea nu dorește să simtă din nou fiorii dragostei

Andreea Mantea refuză să acorde o nouă șansă iubirii. Motivul pentru care prezentatoarea nu dorește să simtă din nou fiorii dragostei
17

de Redactia Tvmania

Andreea Mantea, în vârstă de 37 de ani, este o prezentatoare apreciată de către telespectatori și o prezență cât se poate de discretă în showbiz-ul românesc. Andreea preferă să țină departe de ochii publicului aspectele care au legătură cu viața sa personală. Recent, a făcut o excepție și a dezvăluit care este motivul pentru care nu dorește să se implice într-o altă relație.

De ce nu vrea Andreea Mantea să oferă o nouă șansă iubirii

Andreea Mantea este singură de aproximativ doi ani de zile și nu intenționează să schimbe acest aspect prea curând.

Ultima sa relație a durat cinci ani și a fost una discretă, vedeta refuzând să se afișeze public alături de cel care i-a fost partener. În trecut, ea a avut o relație și cu sportivul Cristian Mitrea, iar din iubirea lor a luat naștere David, fiul pentru care Andreea ar muta și munții din loc.

de-ce-nu-se-uita-andreea-mantea-la-emisiunile-ei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Andreea preferă să-și dedice timpul și energia fiului său, David. Există o mulțime de oameni care sunt de părere că ea nu procedează corect alegând să nu aibă o relație, însă Andreea refuză să asculte criticile. Până la urmă, ea știe ce este cel mai bine pentru propria persoană și pentru micuțul David.

„Am mai auzit fel și fel de oameni care-mi spun că nu fac bine, că o să mi se ducă anii ăștia și că o să-mi pară rău, că n-o să mă mai întâlnesc cu ei. Nu, n-o să mă mai întâlnesc cu anii ăștia pe care-i are fi-miu. Eu de iubit am iubit, de distrat m-am distrat. Consider că am fost foarte liberă și foarte fericită”, a declarat Andreea Mantea, în cadrul unui interviu acordat pentru Unica.

Andreea Mantea s-a aflat într-o relație toxică

De altfel, Andreea Mantea și-a deschis sufletul și a recunoscut că, în urmă cu ani buni, a fost într-o relație toxică. Legătura a făcut-o să realizeze cât de importantă este conservarea energiei și păstrarea unei stări de liniște. Dacă într-o relație ești constant criticat și judecat, atunci iubirea se pierde undeva pe drum. Sentimentele de frustrare apar, mai devreme sau mai târziu, este de părere Andreea Mantea.

„Dacă ești în relația nepotrivită, în relația nefericită… Eu nu am fost în nicio relație toxică, până la ultima. Sunt fericită eu. A te îndrăgosti e una, a iubi e alta. Din punctul meu de vedere, o relație este atunci când cei doi se reîndrăgostesc unul de celălalt, aproape în fiecare zi.

Să nu fie limite, să nu fie «n-ai voie, nu poți, de ce», să nu fie o critică, să nu fie o ceartă continuă, un reproș continuu, să nu fie obositor”, a relatat Andreea.

Andreea Mantea, drumul de la jobul de picol la cel de prezentatoare TV de succes

Andreea Mantea s-a născut în București, pe data de 20 septembrie 1986. A terminat liceul Sfântul Pantelimon, cu o medie modestă la examenul de Bacalaureat, respectiv 7.40, iar cea mai mică nota a luat-o chiar la limba română, proba orală, 5.50.

Primul loc de muncă al Andreei Mantea a fost cel de picoliță, la sfârșitul clasei a noua. Jobul din restaurant a introdus-o în lumea modelingului. Una dintre cliente a observat cât este de frumoasă și i-a sugerat să profite din plin de faptul că Mama Natură a înzestrat-o cu asemenea atuu.

Andreea Mantea a debutat în televiziune în anul 2005

Astfel, Andreea a început să se prezinte la toate castingurile de modă. Andreea a ajuns să pozeze și în revista Playboy, spre stupoarea tatălui său.

A debutat în televiziune în anul 2005, iar din acel moment au urmat tot felul de proiecte de succes pentru frumoasa prezentatoare. Deși nu are studii în domeniul televiziunii, Andreea Mantea a fost coprezentatoare la emisiunile postului Kanal D -„Wowbiz”, împreună cu Mădălin Ionescu, „Se strigă darul”, alături de Bursucu (Adrian Cristea), „Nuntă cu suprize”, alături de Cove, „Te vreau lângă mine”, dar și „Puterea dragostei”.

Sursă foto: Kanal D

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton