Homepage  / Vedete româneşti

De ce nu a revenit Simona Gherghe la „Mireasa”. Anunțul făcut de prezentatoarea TV

De ce nu a revenit Simona Gherghe la „Mireasa”. Anunțul făcut de prezentatoarea TV
7

de Roxana Mirea,

Simona Gherghe anunțase că se întoarce miercuri, 23 februarie, la „Mireasa”, de la Antena 1, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Prezentatoarea TV are COVID-19 și a decis să mai stea câteva zile acasă. Aceasta le-a promis fanilor ei că le va povesti tot ce s-a întâmplat. Iată anunțul făcut de Simona Gherghe despre show-ul matrimonial „Mireasa”.

Simona Gherghe nu a revenit la „Mireasa”

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1, și-a anunțat fanii acum o săptămână că are COVID-19. Având în vedere această situație, cea care a înlocuit-o pe Simona Gherghe la „Mireasa” a fost Gabriela Cristea. Vedeta nu este străină de emisiunea „Mireasa”. Ea prezintă și aftershow-ul „Mireasa – Capriciile iubirii”, de pe Antena Stars.

Totuși, fanii așteptau ca ieri, 23 februarie, să o vadă pe Simona Gherghe pe micile ecrane, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Chiar dacă anunțase că se întoarce, prezentatoarea TV a decis să mai stea câteva zile acasă pentru a se asigura că totul este bine. Aceasta speră ca sâmbătă să revină la rolul ei de prezentatoare a emisiunii „Mireasa”.

„Prieteni, știu că v-am anunțat că mă voi întoarce azi, la Mireasa. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Sunt lucruri care nu țin de mine… Vă voi povesti! Sper, totuși, să ne revedem sâmbătă!”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Până când Simona Gherghe va reveni la „Mireasa”, Gabriela Cristea îi va ține locul.

simona-gherghe-mireasaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Când este difuzat show-ul matrimonial „Mireasa”

Începând din 28 februarie, reality show-ul matrimonial „Mireasa” va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Antena 1. Până atunci, emisiunea rămâne în grila Antena 1 între orele 14.00 – 16.00.

Reality show-ul matrimonial de la Antena 1 a ajuns deja la sezonul 5. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00 şi sâmbăta, de la 13:30, Mireasa aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste. Şi în acest sezon, emisiunea moderată de Simona Gherghe este pregătită să rescrie o nouă poveste despre sinceritate, devotament și iubire, într-o casă care a găzduit multe suflete-pereche.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton