Homepage  / Vedete româneşti

De ce nu a rămas Roxana Ciuhulescu prietenă cu fostul soț: „Când am plecat cu copilul de acasă, aveam bani de 3 luni de chirie și cam atât”

De ce nu a rămas Roxana Ciuhulescu prietenă cu fostul soț: „Când am plecat cu copilul de acasă, aveam bani de 3 luni de chirie și cam atât”
10

de Redactia Tvmania,

Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri despre fosta și actuala căsnicie. Din păcate, vedeta nu a reușit să rămână prietenă cu fostul soț, deși au împreună o fetiță. Cum se înțelege cu Silviu Bulugioiu, cum a fost despărțirea de Mihai Ivănescu, cum este viața ei acum.

Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au divorțat în 2017, după 10 ani de mariaj. Cei doi au împreună o fiică superbă, deja adolescentă, pe Ana Cleopatra, în vârstă de 15 ani. Din păcate, relațiile dintre cei doi sunt inexistente acum, pentru că nu au reușit să fie părinți prieteni, ci e fiecare pe cont propriu. Roxana Ciuhulescu a rememorat perioada în care a divorțat, cât de greu i-a fost, dar spune că nu are nici un regret.

„Nu regret nimic pentru că, dacă aș spune că regret fosta căsnicie, ar însemna să îmi pară rău că am actualul copil! Este cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat! Nu a funcționat, am zis și atunci, vina ne aparține amândurora în egală măsură, nu pot să îl arăt pe el cu degetul. Nu, și eu am greșit!

Pur și simplu nu ne-am potrivit. S-a întâmplat totul foarte repede, am rămas repede însărcinată, mi-am dorit foarte tare copilul! Să mă mărit nu reprezenta nimic pentru mine, dar mi-am dorit copil. Era timpul meu biologic de a deveni mamă, îmi doream foarte mult să devin mamă și așa s-au așezat lucrurile!

Nu ne-am înțeles chiar din primul an, dar am făcut compromisul pe care îl fac milioane de femei, dar și mulți bărbați, de dragul copiilor, dar a venit un timp în care am zis că dacă mai am un dram de demnitate ridic fruntea de jos și merg mai departe la drum. Așa am făcut! Dacă nu riști, nu câștigi! La vremea aia, țin minte, când am plecat cu copilul de acasă, aveam bani de 3 luni de chirie și cam atât! Dar s-au așezat toate foarte frumos!”, a declarat Roxana Ciuhulescu într-un interviu pentru Ego.ro.

roxana-ciuhulescu-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cât despre relația cu fostul soț, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că nu este una bună și că nu a rămas prietenă cu acesta: „Nu! Mi-aș fi dorit să rămânem într-o relație civilizată, nu pot să zic de prietenie. Din partea mea a existat întotdeauna bunăvoință, din partea lui, însă, nu!”, a mai spus ea pentru sursa menționată.

Roxana Ciuhulescu, despre actualul soț: „E sufletul meu pereche și nu văd viața fără el”

În schimb, despre Silviu Bulugioiu, actualul ei soț, Roxana are numai cuvinte emoționante. „E sufletul meu pereche și nu văd viața fără el. Chiar așa este și îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-a scos în cale! Mai târziu am tras lozul câștigător, am mai avut o căsnicie, nu a fost fericită deloc, dar astăzi iată că zâmbesc!”, a declarat Roxana pentru Ego.ro.

Roxana Ciuhulescu și-a refăcut viața în 2018, la un an după divorț. Actualul soț, Silviu Bulugioiu, are și el un băiat de 27 de ani, tot dintr-un mariaj încheiat, iar împreună cu Roxana mai are un băiețel de 5 ani. La rândul lui, și Mihai Ivănescu și-a refăcut viața alături de femeia de origine asiatică cu care a fost surprins în timpu mariajului cu vedeta. Conform spuselor Roxanei, ei s-ar fi căsătorit tot în anul 2018.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, secretul siluetei perfecte la 44 de ani. Ce a eliminat definitiv din dietă: „Mă ajută să fiu sănătoasă”

Citește și: Roxana Ciuhulescu, primele declarații după operația fiicei sale: „Este cel mai încercat an din toată viața mea!”

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton