; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos bucur

De ce ne trimite Dragoş Bucur la „Poveste de dragoste”?

27 November 2015

Din 27 noiembrie, intră în cinematografele din toată ţara cel mai nou proiect al lui Dragoş Bucur, „Poveste de dragoste', filmat acum doi ani de Cristina Iacob („Selfie' 1 şi 2) la Braşov, în plină iarnă. Scenariul e povestea iubirii născute spontan între violonistul Sebastian (Dragoş Bucur) şi actriţa Aprilia (Raluca Aprodu). Actorul ne-a povestit mai multe despre cum a fost la filmările îngheţate şi de ce n-ar trebui să ratăm filmul!

 dragos bucur

„TVmania': Când şi cât aţi filmat „Poveste de dragoste'?

Dragoş Bucur: Am filmat în urmă cu doi ani, în 2013, la Brașov. Era după sărbătorile de iarnă și ce-mi amintesc este că era foarte frig. Am avut și câteva zile de filmare în București, dar cele – 20° C din Brașov nu sunt ușor de uitat. Am stat timp de aproape 3 săptămâni în unul dintre cele mai frumoase orașe din România, mi-a plăcut mult să filmez la Brașov. M-am înțeles foarte bine cu Raluca (Aprodu, care o joacă pe Aprilia, partenera lui de poveste – n.r.) și Cristina (Iacob, regizorul peliculei – n.r.). Cristina e o fată foarte calculată, chiar dacă simte latura asta emoțională a poveștii. Și e foarte important pentru un regizor să fie calculat.

 

Care e subiectul filmului?

Cred că dacă vrei să ieși la cinema să vezi o poveste de dragoste frumoasă, ăsta este filmul potrivit. Este un film care se duce în suflet. Dacă îți place tipul ăsta de comunicare, tipul ăsta de emoție, acesta este filmul potrivit. E povestea a doi tineri frumoși cu care destinul nu este foarte prietenos. Care trec prin momente mai bune și momente mai rele, dar care reușesc să pună iubirea înainte de altceva.

 

Cine e personajul tău şi ce-l mână pe el în luptă?

Sebastian este un artist așa cum ar trebui se fie un artist adevărat. Îndrăgostit de meseria lui, îndrăgostit de vioară, trăiește prin și pentru muzică până în momentul în care își întâlnește adevărata iubire – pe Aprilia.

 3

Ştim cu toţii că filmele româneşti nu atrag conaţionali la cinema cu premii pe la festivaluri, ci cu umor şi scenarii mai radioase… Cu ce te-a cucerit pe tine „Poveste de dragoste', ştiu că n-ai acceptat imediat rolul?

Publicul de cinema vrea poveşti, fie ele de dragoste, polițiste sau de aventură. „Poveste de dragoste' este un film cu o energie bună și cu personaje care pot atrage spectatorii în sală.

 

Te-ai chinuit şi i-ai chinuit şi pe cei din jur încercând să cânţi la vioară, pentru rol. Ce ţi-a ieşit până la urmă?

Am avut un profesor extraordinar și îi mulțumesc încă o dată pentru răbdarea de care a dat dovadă cu mine J. Ştiți cum e în film? Important este ce se vede!

 

Care-i treaba cu peruca?

Cu perucă? Ce perucă :))?

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare