Homepage  / Vedete româneşti

De ce Narcisa Suciu nu avea voie să îi cânte fiicei ei. „N-o să vă vină să credeți”

De ce Narcisa Suciu nu avea voie să îi cânte fiicei ei. „N-o să vă vină să credeți”
9

de Roxana Mirea,

Narcisa Suciu a dezvăluit că nu avea voie să îi cânte fiicei ei, Daria, atunci când aceasta era mică. Artista nu înțelegea de ce fata ei nu suporta să o audă cântând. A înțeles motivele doar în momentul în care a vorbit cu un psiholog.  

Narcisa Suciu nu avea voie să îi cânte fiicei ei 

Narcisa Suciu are o fiică, pe Daria Crăciun, pe care o are din relația cu Daniel Crăciun. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a dezvăluit că nu avea voie să îi cânte fiicei sale atunci când era mică. Când prezentatoarea emisiunii a întrebat-o „Cu ce cântec de leagăn vă adormeați fiica?”, Narcisa Suciu a dezvăluit că Daria nu suporta să o audă cântând.  

„N-o să vă vină să credeți. Eu nu aveam voie să-i cânt Dariei pentru că ea nu voia să mă audă cântând niciodată, lucru pe care nu reușeam să îl înțeleg. Am reușit să vorbesc despre asta, la un moment dat, cu un specialist, cu un psiholog și mi-a explicat că atunci când noi cântăm, ne transformăm. Eu nu arăt la fel ca atunci când vorbesc pur și simplu în casă. Eu sunt altcineva în momentul în care fac asta și că copilul nu își recunoaște mama și se sperie. Lucru pe care l-am înțeles la un moment dat din postura de spectator a iubitului meu care cânta în momentul ăla la chitară și eu l-am văzut altfel decât era în casă. El, care în casă era un timp cald și blând, pe scenă era un animal, era o persoană violentă și nu-l recunoșteam și în momentul ăla am înțeles”, a spus Narcisa Siciu, în emisiunea de la Kanal D.  

De ce Narcisa Suciu nu avea voie să îi cânte fiicei eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cu ce cântece o adormea Narcisa Suciu pe fiica ei 

Narcisa Suciu a explicat că, pe măsură ce a crescut, Daria a început să meargă la toate spectacolele ei. Ba chiar îi spune că i-ar fi plăcut să aibă și ea o voce atât de frumoasă. 

Așadar, Dariei i-am cântat foarte rar când era mică. Apoi, după ce a crescut, sigur că de câte ori are ocazia să vină la un spectacol de-al meu, e prima care se bucură să facă asta. A crescut, din adolescență spre tânără femeie, spunând: „Doamne, dacă aș fi avut vocea ta! Doamne, dacă aș fi putut să cânt ca și tine”, dar când era mică, n-aveam voie să cânt. Nu puteam nici s-o iau cu mine la un spectacol, să stea în sala în care cântam. Dacă venea cu mine, trebuia să stea undeva în culise. Se emoționa foarte tare și nu putea să ducă. Așa că dacă i-am cântat cântece de leagăn… cred că nu cântam eu. Țin minte că îi puneam Tom Jones. La Tom Jones se calma, dar eu nu aveam voie să cânt”, a mai spus Narcisa Suciu.  

Narcisa-Suciu-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai_Kanal-D-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Cine este Narcisa Suciu 

Pentru publicul din România și pentru iubitorii muzicii tradiționale, numele Narcisa Suciu rămâne un reper inconfundabil al artei vocale autentice. Narcisa Suciu, artistă de talie internațională, este cunoscută pentru vocea sa plină de sensibilitate și pentru interpretarea inconfundabilă a colindelor și cântecelor tradiționale românești. Cu o carieră ce se întinde pe mai multe decenii, aceasta a reușit să câștige inimile publicului din țară și din întreaga lume.  

Momentul care i-a adus faima internațională a fost locul 3 obținut la Festivalul Cerbul de Aur în anul 1997, un eveniment muzical de referință în România. În plus, în 2003, la Festivalul Celor 3 Mări din Varna, Narcisa Suciu a fost desemnată „Cea mai bună voce feminină din Balcani”, recunoaștere care a consolidat poziția sa de artistă de prim rang în industria muzicală.  

Narcisa Suciu este un reprezentant autentic al tradițiilor maramureșene, iar prin muzica sa transmite și păstrează această moștenire culturală valoroasă. De asemenea, artista detine și cetățenia finlandeză, aceasta stabilindu-se în Finlanda în urmă cu 13 ani. Artista este căsătorită cu finlandezul Veikko Miettinen. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton