; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Harrymeghanarchie

De ce Meghan Markle și Prințul Harry nu și-au luat fiul în Marea Britanie

13 March 2020

Meghan Markle și Prințul Harry s-au aflat în Marea Britanie în această săptămână pentru a participa la ultimele lor evenimente în calitate de membri seniori ai familiei regale britanice. Fiul lor a rămas însă în Canada și nu și-a însoțit părinții în țara natală a tatălui său.

La scurt timp de la încheierea ceremoniilor de la Westminster Abbey și după ultimele întâlniri programate pentru Meghan Markle și Prințul Harry, cei doi au părăsit Marea Britanie pentru a se reuni în Canada cu fiul lor în vârstă de 10 luni.

Se pare că principalul motiv care i-a determinat pe Meghan Markle și Prințul Harry să îl lase pe Archie în Canada îl constituie temerile legate de pandemia de coronavirus. Cu toate acestea însă, cei doi au ținut constant legătura cu fiul lor și, potrivit unei surse citate de People, „în fiecare zi au folosit FaceTime pentru a-și vedea băiețelul'.

Ducele și Ducesa de Sussex au decis ca, pentru moment, să se mute în Vancouver, Canada, și fac planuri pentru viitorul lor în afara familiei regale britanice. Iar Archie pare să se bucure din plin de copilăria petrecută în Canada. „El se simte excelent. A început să apuce diverse lucruri, încearcă să se ridice singur în picioare și să facă primii pași, iar acest lucru îi entuziasmează foarte mult pe părinții lui', a mai declarat sursa.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au adaptat imediat vieții departe de Marea Britanie. „Se bucură de o viață liniștită. Merg la plimbare, fac yoga, iar Meghan gătește. Le place să își petreacă timpul în liniște cu Archie și câinii lor', a precizat o sursă apropiată cuplului pentru publicația People.

Fanii familiei regale nu au fost singurii dezamăgiți de absența lui Archie, decizia Ducelui și Ducesei de Sussex afectând-o și pe Regina Elisabeta a II-a. Potrivit The Time, „Știrile au fost dezamăgitoare pentru regină și pentru membrii familiei regale, care se pare că sunt ‘foarte triști că l-au văzut atât de puțin pe Archie de la nașterea sa'.

Cu toate că Regina Elisabeta a luat recent prânzul alături de Prințul Harry la Castelul Windsor, ocazie cu care au putut discuta timp de patru ore mai multe aspecte privind situația lui și a soției sale, Meghan Markle, o sursă apropiată familiei regale britanice a dezvăluit că Regina este „dezamăgită că nu își va mai vedea strănepotul. Regina ar vrea să aibă o relație mult mai strânsă cu Archie, dar acest lucru nu va fi posibil', a declarat sursa.

„Cea mai mare temere a Reginei este că nu îl va mai vedea vreodată pe Archie. Încearcă să rămână optimistă și nu o învinovățește pe Meghan, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat„, a mai adăugat sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare