Homepage  / Vedete româneşti

De ce lipsește Andreea Esca de la Știrile Pro TV. Cine a înlocuit-o

De ce lipsește Andreea Esca de la Știrile Pro TV. Cine a înlocuit-o
12

de Roxana Mirea,

Andreea Esca lipsește de la Știrile Pro TV. Prezentatoarea a fost deja înlocuită cu una dintre colege ei, care prezintă acum buletinul de știri de la ora 19.00. Pe rețelele sociale, Andreea Esca a dezvăluit ce a forțat-o să lipsească de la pupitrul știrilor.  

Andreea Esca, motivul pentru care lipsește de la Știrile Pro TV 

Andreea Esca lipsește de la Știrile Pro TV. Acum câteva zile, prezentatoarea TV a fost la Cluj, unde a participat la un târg organizat de revista pe care o conduce, A list Magazine. Acolo, vedeta s-a distrat pe cinste, însă, la sârșitul weekend-ului, ea a anunțat că nu se simte chiar bine.  

„Singura mare problemă e că răceala de săptămâna trecută tocmai m-a lăsat mută! La propriu”, a transmis prezentatoarea pe Instagram, potrivit libertatea.ro.  

Așadar, după ce s-a întors în București, Andreea Esca a mers direct la cabinetul medicului pentru a primi un diagnostic, dar și un tratament. Veștile nu au fost bune pentru vedetă, căci medicul specialist i-a recomandat repaus vocal 3-5 zile. 

Drept urmare, prezentatoarea a lipsit ieri seară de la Știrile Pro TV și a fost înlocuită de colega ei, Oana Andoni. Având în vedere recomandarea medicului, Andreea Esca nu se va întoarce pe micul ecran nici în zilele următoare. Cel mai probabil, ea va lipsi până în momentul în care îi va reveni vocea.  

Din confortul casei sale, Andreea Esca a urmărit-o pe Oana Andoni la știri. „Când mă uit la Oana Andoni, fără cuvinte, la propriu și la figurat”, a scris ea, în dreptul unei imagini cu colega ei.  

„Și totuși, nimeni nu-i ca tine, Andreea Esca. Vrem să îți auzim vocea cât mai curând. Însănătoșire grabnică!” i-a răspuns Oana Andoni.

De ce lipsește Andreea Esca de la Știrile Pro TV  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Nu este prima dată când știrista lipsește de pe micul ecran din cauza problemelor cu vocea. La finalul lui 2022, Andreea Esca a lipsit de la Știrile Pro TV, căci și atunci a fost în repaus vocal. 

Andreea Esca, despre plecarea de la Pro TV  

Invitată în podcastul actorului Marius Manole, Andreea Esca a declarat că s-a gândit, la un moment dat, să își lanseze propriul talk-show. 

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla. 

Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat” , a declarat Andreea Esca în timpul podcastului. 

Referitor la momentul când va renunța la știri, Andreea Esca a dezvăluit că ar putea face acest pas doar în cazul în care Pro TV îi desființează contractul. 

Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a mai explicat Andreea Esca. 

Andreea Esca, despre plecarea sa de la Pro TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 12

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton