Homepage  / Vedete româneşti

De ce Lili Sandu și Silviu Țolu au fost la un pas de despărțire. „Atunci se produce ruptura în cuplu”

De ce Lili Sandu și Silviu Țolu au fost la un pas de despărțire. „Atunci se produce ruptura în cuplu”
8

de Roxana Mirea,

Lili Sandu trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Țolu de aproximativ 10 ani de zile, însă, după ce au devenit părinți, au fost la un pas de despărțire. Vedeta a povestit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” care a fost motivul pentru care ea și partenerul ei au trecut printr-o criză în relație.

Lili Sandu și Silviu Țolu, la un pas de despărțire

Lili Sandu a devenit mamă în anul 2022, atunci când pe lume a venit băiețelul ei, Thomas Jay. Vedeta în vârstă de 43 de ani a spus că relația cu partenerul ei s-a schimbat de atunci. Lili Sandu a declarat că primul an de maternitate a copleșit-o.

În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, în timpul unei discuții cu un specialist în relații, Lili Sandu a spus că ajunsese să nu mai fie în stare să petreacă timp cu Silviu din cauza oboselii.

Lili-Sandu-si-Silviu-Tolu-la-un-pas-de-despartire-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmplă.

Văzându-mă că sunt obosită, își căuta alte lucruri de făcut. Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că am ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze”, a spus Lili Sandu, potrivit fanatik.ro.

Să știi că am auzit că primul an de maternitate este foarte important, atunci se produce ruptura în cuplu. Chiar dacă mai există iubire, nu mai există posibilitatea de a comunica pentru că nu aveam timp pentru noi”, a povestit Lili Sandu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton