; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David Zepeda

De ce-l urăsc toţi bărbaţii pe David Zepeda

11 May 2012

Actorului David Zepeda (37 de ani), unul dintre cei incluşi recent de People en Español'  în topul celor mai frumoase 50 de vedete latino de anul acesta, nu-i lipsesc duşmanii. Succesul la femei, cariera înfloritoare, dar şi corpul său de invidiat au atras antipatiile rivalilor, scrie TV Satelit' din 12 mai.

După ce a dat lovitura cu Forţa destinului' (difuzată în prezent de postul Acasă), ce a fost desemnată cea mai bună telenovelă a anului trecut la Premiile TVyNovelas, David Zepeda este iar pe val în Mexic cu  Abismo de pasion'.

Nu doar succesul professional atrage însă invidii, ci şi atracţia pe care o exercită asupra partenerelor sale. Astfel, se pare că David ar fi mărul discordiei între Angelique Boyer, partenera sa de serial, şi iubitul ei, producătorul Jose Alberto Castro.

Surse de pe platourile de la Abismo de pasion' au început să dezvăluie cât de bine se înţeleg protagoniştii, cât de veridice par scenele de dragoste în care apar ei, dar mai ales cât de gelos este Jose Alberto.

Zepeda nu trece neobservat însă nici când vine vorba de fizicul său de invidiat. El merge zilnic la sala de forţă şi nu de puţine ori David a fosta ţinta glumelor făcute de colegii de platouri care au spus că deja a devenit obsedat de fizicul său.

Coperta TV Satelit de sâmbătă, 12 mai:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare