Homepage  / Vedete româneşti

De ce l-a pălmuit Cristina Cioran pe Cătălin Măruță. S-a întâmplat în direct la TV. „Asta ce a fost?”

De ce l-a pălmuit Cristina Cioran pe Cătălin Măruță. S-a întâmplat în direct la TV. „Asta ce a fost?”
10

de Andra Stana,

Cristina Cioran i-a dat o palmă lui Cătălin Măruță. Totul s-a întâmplat ieri în emisiunea lui de la Pro TV. Vedeta s-a speriat de una dintre glumele făcute de prezentator și a avut o reacție care a luat pe toată lumea prin surprindere.

În ediția de marți a emisiunii La Măruță, Cristina Cioran și-a prezentat noul proiect. Vedeta și-a lansat propriul vlog culinar, abia lansat. În direct la TV, a mărturisit că ar putea să gătească în orice condiții și în orice loc, atâta timp cât are la îndemână tot ce îi trebuie. Când a auzit aceste cuvinte, Măruță a felicitat-o.

Cristina Cioran, moment de panică din cauza lui Cătălin Măruță

Mai târziu, în emisiune, Cristina Cioran a trecut prin clipe de groază, scrie libertatea.ro. Prezentatorul de la Pro TV i-a dat la un moment dat vedetei o farfurie în care se aflau viermi prăjiți. În acel moment, vedeta a avut o reacție neașteptată.

De ce l-a pălmuit Cristina Cioran pe Cătălin Măruță. S-a întâmplat în direct la TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Mă deranjează orice gândac, mai ales de bucătărie. Uite cum tremur, jur!”, i-a explicat actrița lui Cătălin Măruță, care a spus: „N-am vrut să-ți fac rău, am vrut să facem o glumiță. Mie, de exemplu, nu-mi plac șerpii”, scrie Fanatik.

Măruță nu s-a oprit aici cu glumele. În schimb, a luat loc pe canapea lângă Cristina Cioran, iar de sus a coborât un păianjen negru, mare, de pluș. Vedeta s-a speriat și l-a și pălmuit pe spate pe Cătălin Măruță, care s-a amuzat de reacția ei.

„Asta ce a fost, Cătăline? Să vină așa de sus. Ooo, Cătălin, o să-ți fac și eu odată o surpriză. Nu te anunț. Cum îl cheamă (pe păianjen, n.r) , are copii, a venit singur? Mai ai una, sunt sigură. M-ai făcut să transpir. Mai faci ceva? Te urmăresc”, a spus Cristina Cioran, care s-a speriat de noua glumă făcută de prezentatorul de la Pro TV.

La finalul discuției loc, Cristina Cioran și Cătălin Măruță s-au împăcat, vedeta nu s-a supărat pe prezentator pentru glumele făcute.

Cristina Cioran, în lacrimi la TV. Cum a afectat-o despărțirea de tatăl fetiței

În cadrul unui interviu acordat celor de la Antena Stars, Cristina Cioran a povestit cum a avut loc separarea dintre ea și Alex Dobrescu. Atunci când a început să vorbească despre tatăl fetiței sale, Cristina a izbucnit în lacrimi.

„Totul era în regulă și dintr-odată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească”, a mărturisit actrița, potrivit Spynews.ro.

„Poate că mi-am dat seama prea târziu”

La un moment dat, Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au ajuns să nu se mai înțeleagă deloc, iar atunci au luat decizia să pună punct relației. Cu toate că a încercat să salveze relația, de dragul celei mici, vedeta a realizat că nu poate schimba nimic.

„Mi-a fost greu să iau o decizie, să fiu categorică. Eu am încercat tot ce este omenește posibil și mi-am dat seama că n-are sens să mai încerc, că lucrurile nu se vor repara. Poate că mi-am dat seama prea târziu, poate că trebuia de la primele semne să zic stop, dar eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare”, a mai spus Cristina Cioran.

Sursa foto: Instagram, captură TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton