; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shonda Rhimes and Patrick Dempsey1

De ce l-a omorât creatoarea ”Anatomiei lui Grey” pe McDreamy

05 August 2015

Sezonul 11 din 'Anatomia lui Grey' s-a terminat în mai cu o mare dramă: protagonistul Derek Shepherd aka McDreamy a murit în urma unui accident de mașină. Decizia creatoarei Shonda Rhimes i-a lăsat pe fani furioși, mulți au amenințat cu boicotarea noului sezon și s-au lansat petiții online pentru reînvierea personajului.

Shonda-Rhimes-and-Patrick-Dempsey1

Pe 4 august, într-o întâlnire cu presa de peste Ocean în care se promovează producțiile de toamnă, Shonda Rhimes a explicat, într-un final, de ce a ales să îl omoare pe personajul jucat de Patrick Dempsey. Ea a explicat că a avut de ales între a-l prezenta pe personaj părăsindu-și familia și pe Meredith și a-l ucide. Prima variantă a ieșit din discuție, spune creatoarea, pentru că asta ar fi însemnat că iubirea cuplului MerDer – esența show-ului ABC – ar fi părut o minciună, în final. Să-l omoare pe Derek nu a fost 'nici ușor, nici amuzant', a declarat producătoarea.

La rândul lui, președintele rețelei ABC a spus că omorârea lui McDreamy a fost o decizie grea ('Evident, Patrick Dempsey are o mulțime de puncte de interes în afara show-ului', cu referire la pasiunea lui pentru cursele de mașini), dar că a fost minunat să constate cât de relevant este acest serial și ce amploare a luat subiectul.

Cel de-al 12-lea sezon al serialului va debuta la americani pe 24 septembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare