Homepage  / Vedete străine

De ce Kate Middleton nu a fost vizitată de copiii ei pe perioada internării în spital. Cine a luat, de fapt, decizia

De ce Kate Middleton nu a fost vizitată de copiii ei pe perioada internării în spital. Cine a luat, de fapt, decizia
11

de Roxana Mirea,

Kate Middleton continuă să se recupereze după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o. Soția prințului Wiiliam a fost externată și se recuperează acasă. Totuși, copiii ei nu au vizitat-o deloc în perioada în care ea a fost internată. Iată care sunt motivele. 

De ce copiii lui Kate Middleton nu au vizitat-o în spital 

În timp ce Kate Middleton continuă să se recupereze acasă după o intervenție chirurgicală abdominală pe care a suferit-o la mijlocul lunii ianuarie, ET a aflat motivul pentru care copiii ei nu au vizitat-o cât timp a fost în spital. 

O sursă confirmă că cei trei copii ai prințesei de Wales – prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și prințul Louis, în vârstă de 5 ani – nu au mers la Clinica din Londra în timpul spitalizării mamei lor, deoarece era important pentru Kate și Prințul William ca rutina copiilor să nu fie perturbată. 

Sursa adaugă că prințul William, în vârstă de 41 de ani, și prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, au vrut să își protejeze copiii și să mențină un sentiment de normalitate. De asemenea, ei spun că s-au făcut eforturi pentru a preveni îngrijorarea. 

Acum câteva zile, Kate a fost externată din spital și s-a întors la casa lor din Windsor, Anglia. Luni, o sursă a declarat pentru ET că Prințul de Wales „s-a retras temporar din îndatoririle sale regale pentru a avea grijă de soția sa și nu se așteaptă ca el să revină imediat la angajamente”.  

Potrivit sursei, Kate și cei trei copii ai lor sunt „prima prioritate a lui William și nu va reveni la angajamentele publice până când prințesa Kate nu se va recupera”.  

Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun din 2023 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Kate Middleton a fost externată din spital 

La jumătatea lunii ianuarie, s-a anunțat că Prințesa Kate asuferit o operație abdominală, care a necesitat între 10 și 14 zile de recuperare în spital. De asemenea, s-a anunțat că mama a trei copii nu se va întoarce la îndatoririle regale oficiale decât după Paște. 

Palatul a ales să păstreze private alte detalii despre starea de sănătate a lui Kate, deși aceasta „face progrese bune” în recuperarea sa.  

Prințesa de Wales a revenit la Windsor pentru a-și continua recuperarea. Face progrese considerabile. Prințul și prințesa de Wales doresc să mulțumească întregului spiral London Clinic, în special asistentelor care s-au îngrijit de sănătatea ducesei. Familia de Wales este recunoscătoare pentru gândurile bune sosite din întreaga lume”, se arată în comunicatul Casei Regale, prin care anunță externarea lui Kate. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton