; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Josh hartnett

De ce Josh Hartnett n-a vrut să fie nici Batman, nici Superman

06 November 2020

Josh Hartnett (42 de ani) a explicat recent de ce a refuzat ambele roluri de super-erou atunci când i-au fost oferite, relatează dailymail.co.uk. 

Actorului cunoscut din filme ca „Pearl Harbor' sau „Elicopter la pământ' i s-a propus, acum ceva timp, să joace și rolul lui Batman, și pe cel al lui Superman, dar Josh Hartnett s-a temut că dacă acceptă va fi cantonat în roluri șablon și că va ajunge „un cățeluș la ordin, potrivit pentru eroi de benzi desenate'. 

„Când ești tânăr e foarte ușor să fii manipulat, așa că am fost întotdeauna conștient de alegerile pe care le fac', a declarat el pentru ziarul Metro, spunând că nu regretă nicio clipă că n-a îmbrăcat pelerina de supererou. „Acum cincisprezece ani, când mi-au fost oferite rolurile, nu credeam că o să mai vorbesc despre ele peste atâta timp. Atunci au fost destule presiuni asupra mea să le accept, dar ce mă interesează, ca actor, e să portretizez oameni, nu supereroi. Sunt mulți actori care, după ce joacă așa ceva, se luptă din greu să se întoarcă la personaje umane', a adăugat el.  

Cel mai recent rol al lui Josh Hartnett e în filmul „Target Number One' (2020), unde joacă rolul jurnalistului canadian Victor Malarek, un personaj real care a luptat pentru eliberarea lui Alain Olivier, un mărunt traficant de droguri condamnat să execute o sentință de 100 de ani într-o închisoare thailandeză, în urma unei înscenări a poliției. El îl admiră foarte mult pe Malarek, despre care spune că „E foarte charismatic, chiar eroic, și nu ezită să sară și în foc pentru personajele despre care scrie'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare