Homepage  / Vedete străine

De ce Jason Segel a plecat cât mai departe Hollywood după „How I Met Your Mother”. „Nu trăiam prea multe în viață”

De ce Jason Segel a plecat cât mai departe Hollywood după „How I Met Your Mother”. „Nu trăiam prea multe în viață”
9

de Roxana Mirea,

După încheierea serialului How I Met Your Mother, Jason Segel s-a îndepărtat treptat de Hollywood din mai multe motive, atât personale, cât și profesionale. Recent, actorul a vorbit despre perioada în care a pornit într-o călătiorie a sinelui și cum acest lucru l-a ajutat din toate punctele de vedere. 

De ce Jason Segel s-a îndepărtat de Hollywood după „How I Met Your Mother” 

După ce și-a încheiat cariera de nouă sezoane în rolul lui Marshall Eriksen în „How I Met Your Mother” în 2014, actorul Jason Segel a ales să se mute din Los Angeles pentru o viață mai liniștită într-un oraș mic – în ciuda unui șir de succese precum „Forgetting Sarah Marshall” și „I Love You, Man”.  

Unul dintre motivele principale a fost nevoia de a se reinventa. După ce a jucat rolul lui Marshall Eriksen timp de nouă sezoane, Segel a simțit că era „pus într-o cutie” și că era perceput în mod predominant prin prisma acelui personaj de comedie. În interviuri, el a menționat că nu dorea să fie „blocabil în același tip de roluri” și a simțit că are nevoie de o schimbare pentru a se regăsi creativ. 

Aveam 20 de ani foarte frumoși”, i-a spus Jason, în vârstă de 44 de ani, lui Hoda Kotb în timpul unui interviu la emisiunea Today din 16 octombrie, potrivit eonline.com.Am avut How I Met Your Mother și am scris, de asemenea, o grămadă de filme care au fost de succes, dar nu am putu face o mulțime de check-in-uri personale pentru că am fost atât de ocupat.” 

De ce Jason Segel s-a îndepărtat de Hollywood după „How I Met Your Mother” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Pe lângă dorința de a evita să fie catalogat doar ca actor de comedie, Segel a dorit și să exploreze alte aspecte ale carierei sale, precum scrisul și regia. După succesul filmelor sale, cum ar fi Forgetting Sarah Marshall (pe care l-a scris și în care a jucat), Segel a decis să se concentreze mai mult pe proiecte care îi ofereau mai mult control creativ. Astfel, a lucrat la filme mai independente și a dezvoltat noi idei care să-i permită să se exprime artistic într-un mod mai autentic. 

Mi-am dat seama că arta ar trebui să fie o reflectare a ceea ce trăiești”, a continuat el, ”iar eu de fapt nu trăiam prea multe în viață. Așa că, la 33 de ani, m-am întrebat: „De ce mai scriu filme despre frica de fete?”” 

Jason Segel a pornit într-o căutare a sinelui 

După ce a părăsit L.A. și s-a îndreptat spre nord-vest, spre Ojai, California, vedeta din „Shrinking” a început să plece în căutarea sinelui după care tânjea.  

„Am început să-mi pun întrebări”, a spus el, „cum ar fi: „Ce îți place de fapt? La ce te gândești cu adevărat acum? Cine vrei să fii ca interpret și artist?”” 

Și, după cum s-a dovedit, călătoria lui Jason a sfârșit prin a-i influența munca, inclusiv comedia dramatică din 2023. El a concluzionat: „Shrinking este punctul culminant: „Oh, îmi pasă de temele dramatice și de explorarea acestor lucruri, dar mă pricep și la comedie.”” 

Așadar, să fi renunțat Jason Segel la viața pe care i-o oferă un oraș mare? „Uneori, dar nu chiar”, a spus el în timpul unei apariții din 2022 la Jimmy Kimmel Live. „Îmi place să fiu într-un oraș mic. Mă duc la meciurile de fotbal ale liceului și alte chestii și mănânc un sandviș, ceea ce nu știam dacă se poate face fără copii, dar se poate.” 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton