Homepage  / Vedete româneşti

De ce îi pare rău lui Laurențiu Reghecampf că nu s-a despărțit mai devreme de Anamaria Prodan

De ce îi pare rău lui Laurențiu Reghecampf că nu s-a despărțit mai devreme de Anamaria Prodan
10

de Roxana Mirea,

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit și despre divorțul dintre el și Anamaria Prodan. Antrenorul a explicat că episodul dintre Dan Alexa și impresară a reprezentat un punct de cotitură în relația lor.

Laurențiu Reghecampf, despre motivul divorțului de Anamaria Prodan

Invitat în emisunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Laurențiu Reghecampf a povestit cum episodul Dan Alexa a dus la destrămarea relației dintre el și Anamaria Prodan. Antrenorul a mărturisit că nu ar mai fi divorțat de impresară dacă nu ar fi existat acel episod.

„Nu (n.r. nu ar fi divorțat), pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ceea ce face Anamaria. Totdeauna merg pe premisa că am încredere în omul care este lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are în mine. Apar anumite discuții, mai ales când ești o persoană publică. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru.

În momentul acela am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind în Dubai cu ambii băieți. N-am putut să îi spun lui Bebe (n.r.: lui Laurențiu jr.), bineînțeles Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă pentru că aveam toate canalele românești în living. Am încercat, pe parcurs, să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că am făcut anumite lucruri, i-am dat anumite speranțe Anei, dar cred eu că cel mai sănătos pentru noi era ca eu să pun capăt atunci (n.r.: relației cu Anamaria Prodan)„, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit kanald.ro.

Laurențiu Reghecampf, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „Cine a înșelat primul?”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Laurențiu Reghecampf: „Nu pot spune 100% că m-a înșelat”

Laurențiu Reghecampf a spus să nu are certitudinea că ar fi fost înșelat. „Nici acum nu pot spune 100% că m-a înșelat, am văzut acel gest și mi-a spus 3-4 variante prin care explica gestul”, a mai spus Reghe.

În plus, antrenorul susține că nu a înșelat-o pe Anamaria.

Ana declară foarte multe lucruri, eu n-am bătut pe nimeni în public… Nu am înșelat-o și nu există nicio dovadă în această direcție”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

Am suferit din dragoste rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria putea să facă așa ceva. Mi-a spus mai multe variante și am realizat că nu este ok ce s-a întâmplat și s-a terminat„, declara anterior Laurențiu Reghecampf despre episodul în care Dan Alexa a fost lovit în față de Anamaria Prodan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton