; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai mitoseru

De ce îi este Mihai Mitoșeru recunoscător lui Nea Mărin

19 December 2016

Mihai Mitoșeru povestește ce aventuri a trăit la 'Poftiți la muncă', în ediția care va fi difuzată la Antena 1 luni, 19 și marți 20 decembrie, de la ora 20:30.

Provocările s-au ținut lanț pentru el pentru că 'la fiecare ediție la care m-am dus, și sunt vreo patru, totul mi s-a părut greu. Munca în sine mi se pare grea, pentru că este una pe care nu o fac și nu am făcut-o niciodată. Nici nu am avut de ce și unde și, în plus, mama m-a ținut în puf… :)', spune Mihai.

[Not a valid template]

Însă, în această ediție, cel mai mult i-au dat de furcă strugurii pe care i-a cules în fiecare zi, crezând de fiecare dată că nu o va lua de la capăt a doua zi. Și palmele lui Nea Mărin, despre care spune că 'el mai întâi dă și apoi te ceartă! Ăsta e salutul lui către mine'.

Însă Mitoșeru îi este foarte recunoscător lui Nea Mărin, de la care declară că a învățat foarte multe. 'E un profesor extraordinar. Și nu numai de dans. Ci și de viață. M-a pregătit pentru viață, serios', însă din păcate acest proces a fost observat și de soția, dar și de mama lui, după cum glumește el. 'Și uite așa s-a prins nevastă mea că încep să mă pricep și mă pune și ea să fac. Nu mai spun că, în primele dăți a văzut mama la televizor ce militărie făcea Nea Mărin cu mine și că se poate, ceea ce ea nu reușise. Și l-a sunat să îmi spună să zic o dată și să mă căsătoresc', își amintește Mihai.

Și așa s-a și întâmplat, în plus Mihai îi atribuie tot lui Nea Mărin și câteva lacrimi vărsate, de emoție. 'În ziua în care eu mă cununam civil l-am invitat pe Nea Mărin, dar el pleca la Timișoara cu un spectacol și mergea cu microbuzul așa că nu ar fi avut cum să ajungă. Și nu mă așteptam deloc să-l văd. Dar m-am trezit cu o palmă pe spate și aud . A fost foarte emoționant! Să îl văd pe el și toți prietenii mei acolo!'.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare