; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan harry queen elizabeth christmas

De ce Harry și Meghan nu vor petrece Crăciunul cu regina. Când au decis cei doi să revină în Marea Britanie

21 October 2020

Harry și Meghan au decis că nu vor petrece Crăciunul în Marea Britanie, alături de familia prințului, însă se pare că ducii de Sussex plănuiesc să revină la Londra după sărbători. 

Potrivit tabloidelor, angajaților de la Frogmore Cottage, rezidența din Marea Britanie a ducilor de Sussex, li s-a spus să demareze pregătirile pentru vizita acestora. Prințul Harry și Meghan Markle nu s-au mai întors acolo de pe 9 martie, de la evenimentul de celebrare a Commonwealth, așa că toată lumea s-a întrebat de ce acum.

În momentul în care Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că părăsesc familia regală, cei doi au menționat faptul că doresc să își împartă timpul între noua lor locuință din California și Marea Britanie. Cu toate astea, pandemia a făcut ca zborurile cu avionul și călătoritul în general să nu fie recomandat.

„Au fost multe zvonuri legate de asta. Dacă nu ar fi existat Covid și restricțiile de zbor, (Prințul Harry și Meghan Markle) s-ar fi întors deja în Marea Britanie pentru evenimente precum nunta lui Beatrice', au declarat pentru revista Vogue surse apropiate de cei doi.

Cei doi sunt nevoiți să revină în Marea Britanie pentru a participa la procesul pe care l-a ducesa de Sussex l-a intentat publisher-ului publicației The Mail, care a publicat calomnii la adresa ei. Pentru că procesul va pe 11 ianuarie 2021 și va dura 10 zile. La venirea în Marea Britanie cei doi vor fi obligați să petreacă 2 săptămâni în carantină din cauza pandemiei.  Asta înseamnă că cuplul ar trebui să părăsească SUA la sfârșitul lunii decembrie.

 

Probabil că reuniunea familiei regale britanice cu Prințul Harry și Meghan Markle va fi una emoționantă, din moment ce aceștia nu s-au mai văzut în persoană din luna martie. În tot acest timp, ducii de Sussex au devenit independenți financiar, și-au cumpărat o reședință lângă Los Angeles și au semnat un contract pe mai mulți ani cu platforma de streaming Netflix, pentru care vor urma să producă o serie de filme și miniserii documentare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare