Homepage  / Vedete româneşti

De ce Gina Pistol nu a angajat o bonă pentru fiica ei. „Să nu fiu înțeleasă greșit…”

De ce Gina Pistol nu a angajat o bonă pentru fiica ei. „Să nu fiu înțeleasă greșit...”
9

de Roxana Mirea,

Gina Pistol este o mamă devotată. Fiica ei și a lui Smiley are deja doi ani și jumătate, iar Gina își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de ea. Într-un interviu recent, vedeta a mărturisit de ce nu a apelat la o bonă, deși are toate posibilitățile să facă acest lucru.  

De ce Gina Pistol nu a angajat o bonă 

De când a devenit mamă, viața Ginei Pistol s-a schimbat radical. Chiar dacă a decis să se retragă pentru o perioadă din televiziune, vedeta are și alte proiecte de care se ocupă și, atunci când nu poate sta cu Josephine, este ajutată de Smiley și de bunici. Deși nu a fost lipsită de provocări, Gina Pistol nu a vrut să angajeze o bonă, dorind să își crească ea fiica într-un mod sănătos.  

Dacă vrei să îți crești copilul sănătos, ca așa puteam să îl pasez unei bone, la bunici și îmi vedeam de viață și vreau să îmi cresc copilul sănătos. Să nu fiu înțeleasă greșit. Am ajutor, dar atunci când am de filmat ceva sau când am de făcut câteva drumuri și chiar nu pot să stau cu copilul, vine cineva și mă ajută. Atunci când sunt acasă, mă joc cu ea, ne îmbrățișăm, adică chiar și atunci când sunt acasă nu vreau să îmi ignor copilul”, a spus Gina Pistol, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.  

Smiley s-a întors în București și le-a lăsat pe Gina Pistol și fiica lor în GreciaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce Smiley și Gina Pistol merg în vacanțe cu fiica lor 

Gina Pistol și Smiley pleacă în vacanțe împreună cu fiica lor. În luna septembrie, aceștia s-au bucurat de clipe de relaxare în Grecia. Prezentatoarea TV a mai fost întrebată de ce o iau cu ei în vacanță pe Josephine, având în vedere că fetița este atât de micuță. Soția lui Smiley are un răspuns clar la această întrebare. 

„Ideea e că după fiecare vacanță, ea are câte un salt de creștere. Poate ea nu își va aminti foarte multe lucruri sau poate nu își va aminti de vacanțe până la o anumită vârstă, dar ne vom aminti noi”, a mai spus prezentatoarea TV, la Antena Stars. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton