Homepage  / Vedete româneşti

De ce fiica lui Răzvan Simion a dat BAC-ul de două ori. Ce a dezvăluit prezentatorul TV despre Ianca

De ce fiica lui Răzvan Simion a dat BAC-ul de două ori. Ce a dezvăluit prezentatorul TV despre Ianca
7

de Roxana Mirea,

Răzvan Simion este foarte mândru de fiica lui, Ianca. Tânăra, în vârstă de 18 ani, se numără printre absolvenții care au susținut examenul de Bacalaureat în perioada aceasta. Recent, prezentatorul de la Antena 1 a explicat de ce fiica lui este nevoită să susțină examenul de Bacalaureat de două ori.

Fiica lui Răzvan Simion a dat BAC-ul de două ori

Recent, înainte de a se afla notele la examenul de Bacalaureat, Răzvan Simion a declarat că nu are emoții pentru fiica lui. Ianca a susținut BAC-ul de două ori, unul dintre ele fiind în limba spaniolă.

E o întreagă tevatură, acum ei termină anul acesta complicat, de fapt este o generație a pandemiei, e o generație a schimbărilor de trimestre cu module, e un tărăboi întreg. Sunt foarte multe universități la care vrea să meargă, e o generație a nehotărâților. Ce va alege, aia va face. E suficient de matură încât să-și aleagă exact drumul pe care vrea să-l facă”, a declarat el, pentru playtech.ro.

Ianca a optat și pentru BAC-ul spaniol pentru că a terminat profilul engleză-spaniolă, iar Răzvan Simion este tare mândru de fiica lui.

fiica-lui-razvan-simion-a-dat-bac-ul-de-doua-ori-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ea dă și bacul spaniol pentru că asta a terminat engleză spaniolă și o ajută pe viitor. E mai mult un pic de muncă, dar cumva generația asta, poate că asta a fost de-adevăratelea de sacrificiu, cumva s-a obișnuit, cu a trage mai mult decât am tras noi la vremea respectivă. Nu avem emoții, e deșteaptă foc. Dacă dă două bacuri deodată, e sus de tot. Are toate calificativele luate în spaniolă și engleză, e tot ce ne puteam dori mai mult”, a mai declarat prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Răzvan Simion a mărturisit că fiica lui este atrasă de zona umană și că, cel mai probabil, va alege să studieze psihologia. Se pare că Ianca Simion vrea să o ia pe urmele mamei ei, Diana Simion-Biță, fosta soție a lui Răzvan. Aceasta a absolvit recent Facultatea de Psihologie cu o medie de 9.90.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton