; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce este George Clooney atât de special

04 August 2010

George Clooney Elisabetta CanalisDacă era cineva curios ce anume e atât de special în privinţa lui George Clooney, Elisabetta Canalis a dezvăluit care este secretul relaţiei lor, şi anume că acesta o face să se simtă ca la 18 ani, scrie okmagazine.com.

Elisabetta şi George şi-au ţinut relaţia departe de ochii curioşilor pentru multă vreme, însă acum, iubita râvnitului actor a acordat un interviu revistei „Vanity Fair', în care vorbeşte despre iubirea dintre ei.

După spusele prezentatoarei de 31 de ani, George este un iubit pe care te poţi baza şi un om foarte loial, lucru care s-a dovedit cu un timp în urmă când numele Elisabettei a fost implicat într-un scandal legat de prostituţie şi cocaină, iar Clooney şi-a susţinut iubita indiferent de consecinţe.

Pe lângă toate acestea, unul dintre cele mai importante motive pentru care relaţia lor este atât de frumoasă este acela că actorul o face să se simtă ca la 18 ani, mărturiseşte Elisabetta pentru „Vanity Fair'.

„(George) este omul căruia îi datorez faptul că viaţa mea a reprins culoare. Mă simt bine, mă simt uşurată. Aşa cum mă simţeam la 18 ani. Sunt la fel de fericită ca atunci. Cei care ne critică sau care inventează poveşti despre noi sunt pur şi simplu invidioşi,' a spus prezentatoarea de origine italiană.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare