; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„TRON: Moştenirea”, filmul cu cele mai tari efecte

13 December 2010

ÎnTRONarea efectelor speciale

Continuarea unui film pe care nimeni nu-l mai ţine minte, „TRON: Moştenirea' se sprijină pe un munte de efecte speciale: filmările au durat 64 de zile, post-producţia – 68 de săptămâni!

.

Disney speră să dea lovitura la box-office cu filmul de faţă, sequel-ul unei pelicule din 1982 (!), „Tron' şi s-au făcut toţi paşii necesari asigurării succesului: filmul are surround sound 7.1 (opt sisteme audio, de jur împrejurul sălii de cinema), e 3D (ce blockbuster care se respectă nu e?), doldora de efecte speciale (cam 1.500 la număr) şi scene pline de adrenalină, a fost promovat intensiv (trei ani la rând!) la Festivalul Comic-Con şi se laudă cu o tehnologie care îmbină „Strania povestea lui Benjamin Button' cu „Avatar'.

Dacă aţi observat că nu am menţionat nimic în legătură cu subiectul, atunci aveţi dreptate: primele cronici indică un scenariu tremurat şi aplaudă filmul doar din punct de vedere tehnic şi vizual.

Aici, se remarcă încercarea reuşită (a confirmat-o şi soţia actorului) de a-l recrea pe Jeff Bridges ca în anii 80, întinerind digital 100 de forme diferite ale feţei actorului.

.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare