; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihaela tatu

De ce e singură Mihaela Tatu. Ce s-a întâmplat în viața fostei prezentatoare după divorț

31 March 2021

Deși s-a retras din televiziune, viața Mihaelei Tatu a fost expusă de-a lungul timpului în presa tabloidă, dar și ea a vorbit atunci când a simțit despre ce s-a întâmplat dincolo de micile ecrane.

Fosta prezentatoare s-a căsătorit la 21 de ani cu speranța că va fi pentru totdeauna. La 19 ani de la frumosul eveniment, Mihaela Tatu a decis să divorțeze de bărvatul cu are o fiică. De atunci însă, Mihaela n-a mai găsit pe  nimei potrivit alături de care să își împartă evenimentele fericite și cele mai triste. Cu toate acestea nu ar spune „nu' dacă ar întâlni bărbatul potrivit:

 

„Mă văd mai încolo alături de un bărbat, într-o maşină mare să călătorim în toată lumea, să ne ţinem de mână, să citim împreună, să râdem mult, să avem libertate, să ne respectăm timpul şi spaţiul. Oamenii ies acum din relaţii destul de şifonaţi. Mă tot gândesc la oamenii care stau în relaţie deşi nu mai au nimic în comun, iar copiii simţ. Acela este compromis. Şi eu nu prea am făcut compromisuri, m-am străduit să las în urma mea lucruri bine făcute. Să faci concesii este una, dar să faci compromisuri e alta', a declarat fosta prezentatoare pentru Antena Stars.

Mihaela Tatu nu exclude însă posibilitatea de a se recăsători în viitor, mai ales dacă viața îi va scoate în cale omul potrivit. 

„Cu cât înaintezi în viaţă cu atât este mai greu să mai găseşti un om cu care să rezonezi. Şi dacă voi întâlni un om cu care să mă simt bine, nu ştiu ce se va întâmpla. Dorinţa de control pierde omul. Tu trebuie să fii doar foarte pregătit pentru ce urmează să ţi se întâmple', a mai Mihaela.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare