; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce e Gheorghe jurat la „Fabrica de staruri”

16 March 2012

Din 17 martie, la TVR 1 debutează un nou concurs de talente, „Fabrica de staruri', o producţie realizată de postul public în colaborare cu televiziunea Prime din Republica Moldova. Alături de Nicu Alifantis şi cântăreaţa moldoveancă Natalia Gordienco, Andrei Gheorghe – vestit pentru reputaţia de dur – a acceptat să fie jurat. Cum a fost convins a dezvăluit pentru revista TV Satelit' din 17 martie.

Andrei Gheorghe spune că a fost uşor de convins pentru a se alătura noii producţii de la TVR: Îmi place de Alifantis. Îmi place proiectul «Fabrica de staruri», am experienţă de jurat în concursuri de lansare de talente, mi-a trecut multă muzică prin mână. Şi mi-a plăcut colaborarea cu moldovenii de la Prime TV (unde a realizat în trecut talk-show-ul Salutare, naţiune!' –n.r). Destul?'.

Cunoscutul om de radio şi televiziune aşteaptă să găsească, în emisiunea prezentată de actorul Marius Florea Vizante – , concurenţi cu atitudine, dorinţa de afirmare, voci bune, nu, foarte bune, prezenţă cel puţin agreabilă, dacă nu să te lase cu gura căscată. Şi stil. Dar neapărat voce, că restul sunt doar chestiuni de marketing şi educaţie'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare