Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce cred britanicii că Prințul William și Kate Middleton vor deveni din nou părinți

De ce cred britanicii că Prințul William și Kate Middleton vor deveni din nou părinți
7

de Andra Stana,

Prințul William și Kate Middleton au alimentat de curând zvonurile cum că se pregătesc să devină pentru a patra oară părinți. Speculațiile privind apariția pe lume a unui nou strănepot al Reginei Elisabeta a II-a au apărut în urma unei vizite regale la o școală din Scoția.

Motivul pentru care se zvonește că ducii de Cambridge ar putea deveni părinți a 4-a oară

Zilele trecute, Kate și William au vizitat o școală primară din Port Glasgow. Acolo, ducii de Cambridge au cântat cântece de grădiniță alături de copii. Ei au participat la o lecție în care cei mici învățau despre nevoile pe care le are un bebeluș.

În momentul în care ducesei de Cambridge i s-a oferit șansa să țină în brațe un bebeluș, ducele și-a exprimat temerile cum că soției sale s-ar putea să îi placă prea mult.

De ce cred britanicii că Prințul William și Kate Middleton vor deveni din nou părințiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Reacția inedită a Prințului William: „Puteți să o scoateți pe soția mea de aici?”

Site-ul express.co.uk a amintit de reacția pe care Prințul William a avut-o atunci când și-a văzut soția ținând în brațe un bebeluș.

Un corespondent al unei emisiuni matinale, Hugh Whitfeld, a declarat: „Acest lucru ne-ar putea da o idee despre modul în care William și Kate și-au crescut propriii copii. Poate chiar și despre cum sunt vacanțele școlare la familia Cambridge. (…)

Ei au fost fericiți să cânte împreună, chiar să se alăture și la câteva acțiuni. Asta înainte ca lui Kate să i se ofere șansă să îl țină în brațe pe Saul, un bebeluș de doar 10 luni.

Văzând că soția sa se simte în elementul ei ținând în brațe bebelușul, William a glumit: „Puteți să o scoateți pe soția mea de aici înainte de a deveni cloșcă?”. ”

În trecut, s-a zvonit că ducesa și-ar dori să mai rămână o dată însărcinată. Reacția lui William ne poate duce cu gândul la faptul că el nu ar fi atât de dornic de a avea și al patrulea copil.

Kate și William au trei copii împreună

Kate Middleton și Prințul William sunt deja părinții prințului George (8 ani), ai prințesei Charlotte (7 ani) și ai prințului Louis (4 ani).

Kate a fost întotdeauna pasionată de cauzele care privesc copiii mici. Ducesa de Cambridge a lansat în 2021 Royal Foundation Centre for Early Childhood. Scopul acestei fundații este acela de a sensibiliza opinia publică cu privire la importanța primilor cinci ani de viață.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton