Homepage  / Vedete româneşti

De ce au lipsit Andra și Cătălin Măruță de la nunta lui Smiley. Cum i-a promis prezentatorul TV că se va revanșa

De ce au lipsit Andra și Cătălin Măruță de la nunta lui Smiley. Cum i-a promis prezentatorul TV că se va revanșa
6

de Roxana Mirea,

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, iar Cătălin Măruță și Andra s-au numărat printre absenții notabili de la nuntă. Acum, Smiley și Cătălin Măruță au stat față în față, iar prezentatorul TV a mărturisit de ce nu a putut să ajungă la nuntă. În plus, el i-a promis artistului că se va revanșa.  

De ce au lipsit Andra și Cătălin Măruță de la nunta lui Smiley

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai. La nuntă, au fost aproximativ 300 de invitați, însă unii dintre prietenii lor apropiați au lipsit. Sorin Bontea nu a fost la eveniment și nici Irina Fodor, care se află în America de Sud, acolo unde au loc filmările pentru America Express 2024. Pe lista absenților s-au numărat și Cătălin Măruță și Andra.

 Acum, prezentatorul TV și artistul au stat față în față, prin transmisiune video, în direct la Pro TV. Andra și soțul ei nu au fost la nuntă pentru că el a avut un contract pentru a prezenta un eveniment privat, iar ea pentru a cânta, potrivit libertatea.ro.

Mie îmi pare rău că nu am putut ajunge. Din păcate aveam niște contracte de anul trecut semnate și a fost așa, foarte dureros”, a spus Cătălin Măruță, înainte de apelul video cu Smiley.

Chiar dacă tu și Andra nu ați ajuns, am văzut filmulețul Andrei de la concert, am primit urările, dar vezi că aștept grătarul ăla, că ai zis că dacă nu vii la nuntă… măcar asta”, a spus Smiley.

La evenimentul privat la care a participat, Andra l-a felicitat public pe artist pentru căsătoria cu Gina Pistol. Cătălin Măruță i-a promis artistului că se va revanșa pentru că a lipsit de la nuntă.

Abia aștept! Uite, când vă întoarceți din luna de miere, abia aștept să facem treaba asta. Noi aveam, exact cum îți spusesem și mai demult, contractul ăsta care era de un an și ceva, și Andra, pe scenă, a zis că trebuia să fie alături de Smiley, a cântat piesa voastră”, a spus Cătălin Măruță.

catalin-botezatu-despre-tinutele-purtate-de-smiley-si-gina-pistol-la-nunta-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Unde pleacă Gina Pistol și Smiley în luna de miere

Gina Pistol și Smiley vor pleca săptămâna viitoare în luna de miere, care a fost un cadou de nuntă de la nașii lor.

Luna de miere va fi în sudul Franței. Plecăm săptămâna viitoare. Luna dee miere este cadou de la nași. N-am fost niciodată în sudul Franței ș ne-au surprins cu cadoul ăsta senzațional și de-abia așteptăm să mergem”, a povestit Smiley.

Josephine, fiica lor, nu va merge cu ei.

„O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță. Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și cu Josephine vara asta, sper să apucăm”, a mai spus Smiley.

Foto: Vlad Chirea / Fotoreporter Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton