Homepage  / Vedete româneşti

De ce Alexia Eram nu a mâncat nimic timp de 36 de ore. Cu ce simptome s-a confruntat. „Nu a fost atât de greu”

De ce Alexia Eram nu a mâncat nimic timp de 36 de ore. Cu ce simptome s-a confruntat. „Nu a fost atât de greu”
11

de Roxana Mirea,

Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, are foarte mare grijă de felul în care arată. Face sport și încearcă să mănânce cât mai sănătos și echilibrat. Recent, fiica Andreei Esca a decis să nu mănânce nimic timp de 36 de ore. Iată care este motivul.  

Alexia Eram nu a mâncat nimic timp de 36 de ore 

Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, nu a mâncat nimic timp de 36 de ore, pentru că a vrut să țină un post intermitent destul de dur. Fiica Andreei Esca are mare grijă de modul în care arată, așa că face sport cât de des poate și mănâncă echilibrat.  

Pot spune că am îndeplinit challenge-ul, în jumătate de oră se fac 24 de ore de când nu am mâncat, dar pentru că este târziu, am zis de ce nu, să îl prelungesc și să mănânc de dimineață. Cred că pot să rezist. Mi-am făcut o cafea fără lapte, foarte rar la mine asta pentru că sunt fan cappuccino. Mai trag puțin de mine și apoi mă culc”, a spus Alexia Eram pe contul său de Instagram, potrivit spynews.ro. 

Alexia Eram a precizat faptul că fiecare om trebuie să aleagă practicile de sănătate care se potrivesc cel mai bine nevoilor individuale.  

Alexia Eram nu a mancat nimic timp de 36 de ore  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Alexia Eram, despre portul intermitent pe care l-a ținut 

Ulterior, Alexia Eram a primit multe întrebări legate de postul intermitent pe care l-a ținut, așa că s-a decis să răspundă. A mărturisit că a fost mai ușor decât de aștepta, deși era nerăbdătoare să bea o cafea cu lapte. 

Am primit foarte multe întrebări despre fastingul pe care l-am ținut. În primul rând, am vrut să țin acest fasting ca să văd dacă pot să duc 24 de ore de fasting. Mario obișnuiește să facă aceste tipuri de fasting câteodată și am vrut să văd dacă pot să mă țin și eu pentru că micul dejun este foarte important pentru mine. Îmi place foarte mult să mănânc micul dejun. Am vrut să văd dacă pot să țin 24 de ore. Sincer, nu a fost atât de greu pe cât îmi imaginam. Sunt obișnuită să nu mănând din America Express, dar acolo m-ai băgai ceva în gură dacă prindeai ceva pe drum. Aici era și chestia asta psihică, că nu ai voie să mănânci. Pe tot parcursul zilei te simți OK, dar ai momente îți este foame, când te roade stomacul sau când simți că amețești, te doare capul, dar aceste simptome trec foarte repede. Am observat că aveam aceste simptome când erau de obicei mesele mele din timpul zilei. (…) Dacă bei apă, ceai, cafea fără lapte și nu te gândești și faci ceva, este mult mai ușor. Dacă doar stai, este mult mai greu pentru că te gândești la mâncare, dar am trecut cu bine”, a povestit Alexia Eram pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton