Homepage  / Vedete româneşti

De ce și-a petrecut Cove vacanța departe de familie. A fost pe drumuri toată luna august

De ce și-a petrecut Cove vacanța departe de familie. A fost pe drumuri toată luna august

de Redactia Tvmania

Gabriel Coveșanu a străbătut țara în lung și-n lat alături de 12 cupluri, pentru a filma emisiunea „Cursa iubirii”, care a început la Prim TV pe 30 septembrie. Astfel, în luna august, Cove a fost departe de soție și de băieții lui.

Sună a o vacanță de vară: să te plimbi prin cele mai frumoase locuri din țară, timp de-o lună de zile. Chiar în luna august, când e și vacanță. Cu toate acestea, Cove nu a petrecut această perioadă alături de familie, ci alături de cuplurile care participă la noua emisiune și de echipa de producție.

”Am mers singur pentru că programul era destul de încărcat. Stăteam câte două, maxim trei zile, într-un singur loc. Eram tot timpul pe drumuri și cred că ar fi fost destul de greu să îi car după mine. Pe de altă parte, înainte de a pleca în proiectul ăsta, am avut ocazia să mergem cu toții în vacanță. Am stat în vacanță vreo două săptămâni, aproape trei, și atunci imediat ce m-am întors din vacanță eu am plecat. N-a fost atât de dramatic”, a mai declarat Cove pentru EGO.ro.

”În calitate de prezentator și, pe parcursul emisiunii, de prieten al cuplurilor. Bătăi de cap nu am avut prea multe. Bine, poate oboseala acumulată, am avut zile în care filmam 12-14 ore”, a povestit Cove într-un interviu exclusiv.

Dacă pentru Cove n-a fost doar distracție, ci muncă zi de zi, și pentru concurenți a fost la fel.

”Nu a fost deloc o vacanță. Mai ales pentru concurenți care au trecut prin tot felul de probe. De exemplu am plecat din București direct la Suceava. Drumul până la Suceava este un drum pe care îl parcurgi în multe ore, mai ales cu un autocar, că știm și noi condițiile de drum din România. Ajungând la Suceava, oamenii se așteptau să se cazeze la un hotel frumos, eventual cu o piscină, și să ne relaxăm. Nu a fost așa. Cum au coborât din autocar, le-am dat câte un cort, le-am arătat un câmp și le-am zis să își instaleze cortul că acolo vor dormi. Vă dați seama că ruperea asta de confortul de acasă, mai ales că unii n-au dormit în viața lor la cort, nu se așteptau la așa ceva”, a mai povestit Cove pentru EGO.ro, completând că una dintre concurentele care vor fi în atenția publicului va fi cu siguranță Naba, o tânără exotică cu care telespectatorii au făcut deja cunoștință în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil!”, a mai declarat acesta pentru Ego.ro.

Ce se întâmplă în emisiunea „Cursa iubirii” de la Prima TV

În noul format marca Prima TV, „Cursa iubirii”, Cove o are ca parteneră pe Livia Popescu, psihoterapeut și psiholog, cu o experiență de peste 12 ani. Ea îi va ajuta pe concurenți să își întărească relația de cuplu. Iar cuplurile participante au demonstrat că se iubesc, se înțeleg. „Evident, au existat orgolii, dar, așa îi stă bine omului. Cred că de la finele lui septembrie telespectatorii vor avea, cu siguranță, favoriții lor”, ne-a povestit Cove.

Aceștia au trecut prin tot felul de probe, care mai de care mai interesantă. „Au făcut echilibristică, au înotat, au stat într-un picior, au ținut mere în gură, dar cel mai greu a fost, cred, proba în care au trebuit să gasească obiecte. Într-o grămadă de bălegar. S-a lăsat cu medic chemat, dar și cu multe momente amuzante”, a adăugat prezentatorul emisiunii de pe Prima tv.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton